Magazinul online Mopo Shop cauta colaboratori

Magazinul online Mopo Shop este un magazin specializat cu comercializarea marturiilor pentru nunti si botezuri. Momentan, magazinul gazduieste cateva sute de produse, din ambele categorii. Acestea pot fi vizualizate pe site-ul magazinului. Fiecare produs este insotit de o scurta descriere privind dimensiunile si materialul din care este confectionat.

In curand vom afisa pe site-l magazinului cateva zeci de produse noi, din aceleasi categorii.

In momentul de fata, magazinul cauta colaboratori in ceea ce priveste articolele handmade. Aceasta categorie va fi inclusa pe site in curand.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne transmiteti o cerere scrisa pe adresa noastra de email. Aceasta poate fi gasita pe site-ul magazinului, alaturi de un numar de telefon.

Articolele pe care dorim sa le promovam cu ajutorul magazinului nostru nu trebuie sa se incadreze obligatoriu in categoria marturiilor pentru nunti si botezuri. Acestea trebuie insa sa fie creatie proprie.

Colaborarea dvs. cu magazinul Mopo nu va fi afectata in conditiile in care produsele dvs. sunt afisate si in alt magazin online.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.