Mama Boutique anunta lansarea colectiei de Toamna/Iarna 2011

mama BoutiqueMama Boutique anunta lansarea colectiei de Toamna/Iarna 2011 intr-un eveniment monden de exceptie:

Parada de moda pentru gravide si mame cu bebelusi. Platforma on-line de moda premium pentru femei in perioada prenatala si postnatala creata de Claudia Stirbei sub brandul Mama Boutique va lansa colectia sub sloganul « Ai o Sarcina: ramai Frumoasa ! » dorind sa semnaleze importanta stimei de sine in evitarea dispozitiilor depresive date de modificarile prin care trece trupul unei femei in perioada pre si postnatala. Mama Boutique impreuna cu ONG-ul Mame pentru Mame vor incerca sa inspire viitoarele si proaspetele mamici prin puterea exemplului, avand ca invitate mamici-vedete care au reusit cu succes sa imbine viata profesionala cu responsabilitatile de mama.

Evenimentul va fi moderat de Ana Maita de la Asociatia Mame pentru Mame si va beneficia de prezenta unor invitati de marca din show-biz, din mediul de afaceri si de pe scena societatii civile si politice din Romania. Manechinele Mama Boutique ce vor defila pe covorul rosu vor fi viitoare sau proaspete mame iar printre ele se va afla un model-surpriza VIP.

Deasmenea, psihologul Raluca Babota va aborda subiectul intretinerii feminitatii ca principiu esential pentru echilibrul psiho-emotional al mamei moderne. Mama Boutique asigura vestimentatie premium, atat casual cat si office si de gala femeilor care nu doresc sa-si petreaca sarcina in haine fara forma. Mama Boutique ramane langa doamne si dupa nastere, oferindu-le haine ce ajuta la revenirea fizica atat dupa nasterea naturala cat si dupa operatia cezariana.

Programul va incepe cu intampinarea invitatilor, Parada de Moda, cocktail si socializare la inaltime, pe fondul panoramei nocturne a orasului. Mama Boutique si partenerii au pregatit cadouri pentru invitati si spatiu de activitati pentru bebelusi si copii. Participantii sunt asteptati Luni, 10 Octombrie, la ora 17 in localul 18 Lounge din City Gate Tower (Turnul de Sud) din Piata Presei Nr. 3-5.

Pentru confirmari, va rugam sa ne contactati pe adresa de mail : office@mamaboutique.ro sau la nr de tel : 0733 636 174.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.