Mamaia – distractie si soare din belsug

Mamaia a devenit o statiune vedeta a litoralului romanesc datorita avantajelor si conditiilor de agrement si sejur oferite tuturor turistilor romani si straini sositi la mare. Vacanta in Mamaia este pentru toate varstele si pentru toate buzunarele.

Mamaia este statiunea contrastelor si daca mergi la pas, de la un cap la altul vei remarca diferente astronomice atat in privinta turistilor dar si cand vine vorba de hoteluri si de restaurentele si terasele prezente pe litoralul din Mamaia. Poate de multe ori tind sa imi fac o idee gresita despre oamenii din Mamaia, asa cum nu de putine ori mi s-a intamplat – cum este vorba nu judeca o carte dupa coperta.

Fiind o statiune imensa care se intinde pe o fasie de cativa kilometri buni de-a lungul coastei romanesti a Marii Negre, Mamaia isi incepe plaja din zona Pescarie, exact la intrarea din Constanta iar de aici, pornind la pas iti dai seama de diversitatea tipica a statiunii Mamaia. Toata lumea se simte bine, toata lumea se distreaza atata timp cat toata lumea se simte in largul ei. Am petrecut clipe frumoase cam in toate zonele din Mamaia, chiar daca nu am beneficiat intotdeauna de cazare Mamaia – si am optat pentru cazare ieftina la mare in Constanta.

In Mamaia am fost la plaja si la Radio Vacanta – unde familistii sunt la ei acasa si odihna acompaniata de muzica radioului te fac sa uiti de tine. Am fost si in zona Cleopatra din Mamaia, la doar cativa zeci de metri distanta de Radio Vacanta, dar de aici incep putin lucrurile sa se schimbe – alta lume alta atmosfera, iar eu apreciez intotdeauna bunadispozitia tipica a tineretului, dar ce este in exces strica intotdeauna.

Zona Cazinoului din Mamaia este o zona centrala unde sansele sa te intalnesti cu cineva cunoscut cresc considerabil… aici este o plaja imensa ude toata lumea se poate bucura in voie de soare si de distractie din belsug, fiind amenajate foarte multe terenuri de volei fotbal si organizate numeroase competitii sportive inedite. Amintirile frumoase de la mare din Mamaia nu se opresc aici, si sunt sigur ca toti turistii sositi aici s-au perindat zi si noapte pe aleile statiunii, si sunt sigur ..dupa mers bun se ajunge in capat de Mamaia.

Ei bine aici lucrurile stau un pic diferit…este o zona exclusivista din Mamaia unde te vei minuna de masini luxoase parcate in fata la Rex si Iaki din Mamaia, vei auzi in stanga si in dreapta putina germana, engleza si chiarfranceza..pentru ca aici tursitii straini se simt ca acasa.

Este o zona frumoasa a statiunii Mamaia, total diferita, poate chiar intr-un mod drastic, de la cer la pamant. Imaginati-va ca in zona Satului de vacanta din Mamaia, de fapt in toata prima jumatate a statiunii Mamaia toata lumea e indemnata sa cumpere bilete la concerte cu diferiti „artisti” arhiconscuti din presa de scandal – ei bine la capt de Mamaia ai spectacole anti manele, anti de toate, este un alt tip de lume, un alt tip de turist care nu sparge de multe ori seminte pe plaja – exceptia confirma regula bineinteles.

Un lucru este clar – statiunea Mamaia s-a adaptat oricarui tip de turist si chiar daca este o destinatie scumpa poate cateodata, Mamaia isi merita pe deplin notorietatea pentru ca este o statiune vedeta care ofera turistilor toate motivele sa aiba o vacanta de vis la mare. Mamaia este o statiune a contrastelor, o statiune a diversitatii si este ce mai tare destinatie de vacanta la Marea Neagra.

Mamaia a devenit o statiune vedeta a litoralului romanesc datorita avantajelor si conditiilor de agrement si sejur oferite tuturor turistilor romani si straini sositi la mare. Vacanta in Mamaia este pentru toate varstele si pentru toate buzunarele.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.