Mariti vanzarea produselor prin publicare de anunturi

Anunturile online ofera astazi un mediu foarte usor, rapid si gratuit pentru vanzatori particulari sau firme de a gasi noi clienti. Cu toate acestea, cand postam anunturi este important ca acestea sa fie optimizate corect pentru motoarele de cautare in scopul de a atrage cati mai multi vizitatori.

Motoarele de cautare optimizeaza site-urile de anunturi gratuite intr-un limbaj simplu, astfel incat anuntul dvs. este usor de identificat si apare in link-uri de top atunci cand se cauta cuvinte conexe. In ziua de astazi, cel mai mult trafic provine de la google si, prin urmare, acesta este o parte importanta a strategiei de optimizare a anunturilor. Va oferim cateva puncte cheie, pe care un vanzator este bine sa le aibe in minte atunci cand publica anunturi:

  1. Deschideti o pagina google si cautati cuvinte cheie, precum  “anunturi gratuite” sau cuvinte specifice domeniului de activitate: anunturi agricole, anunturi imobiliare. Ca o regula, site-urile listate in primele 2-3 pagini sunt SEO friendly si ar fi cel mai potrivit sa ne plasma anunturile pe acestea.
  2. Vizitati aceste site-uri si salvati o scurta lista cu cele care ofera categorii in care produsele sau serviciile tale se potrivesc perfect. Actualizati frecvent lista pentru campania dvs. deoarece clasamentele se schimba foarte repede.
  3. Adaugati listarile in categoriile corespunzatoare, includeti pretul, cantitatea, starea, varsta, o fotografie, precum si orice alte detalii relevante pentru a face anuntul complet si efficient.
  4. Includeti date de contact pentru cumparatori, cum ar fi: telefon, e-mail sau orice alta cale de comunicare.
  5. Repostati anunturile inainte de expirare, majoritatea site-urilor trimit un reminder pentru acest lucru.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.