Marturii pentru nunti si botezuri

Marturiile constituie elementele de detaliu, care pot face diferenta intre o petrecere frumoasa si o petrecere de neuitat. Marturiile deasemeni, demonstreaza invitatilor ca sunt importanti, bineveniti si mai mult decat atat, doriti in cadrul petrecerii.

Bombonierele, asa cum mai sunt numite, reprezinta o traditie care dateaza de secole, si care se refera la bucuria mirilor si la dorinta acestora de a-si imparti fericirea cu nuntasii. De regula, marturiile erau reprezentate de un saculet continand 5 migdale invelite in zahar; semnificatia acestui dar consta in 5 urari, urari de sanatate, bogatie, fertilitate, fericire si viata lunga.

Traditia aceasta inca se pastreaza, in Romania dar si in alte tari ale lumii, insa marturiile de astazi pot fi atat sub forma cutiutei cu 5 migdale, dar si a altor obiecte personalizate.

Intrucat sunt foarte populare, marturiile se ofera nu numai in cadrul nuntilor, dar si petrecerilor de botez. Obiectele care pot fi oferite ca si marturii sunt diverse, alegerea acestora depinzand de preferintele celor care organizeaza petrecerea. Deasemeni, marturiile pot fi asortate si cu tema evenimentului, cu tinutele invitatilor sau cu amenajarea salii.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.