Masini de inchiriat in Brasov

Frumusetea Brasovului atrage mii de turisti in fiecare an, nenumaratele obiective turistice, cafenelele cochete, restaurantele elegante si pub-urile pline de tineri dandu-i farmecul aparte.

Dintre numeroasele atrasctii turistice amintim Biserica Neagra – constructie reprezentativa din secolele XIV – XV cu arhitectura in stil gotic.

Un alt obiectiv il reprezinta chiar Piata Sfatului, una dintre cele mai agitate zone din oras, dar mai ales punct de plecare catre multe din atractiile Brasovului.

Una din aceste atractii este chiar Strada Sforii, considerata de multi a fi cea mai ingusta strada din intreaga Europa, desi la inceput a fost utilizata ca drum de acces pentru pompieri, pentru a le facilita interventiile.

Daca doriti sa scapati de agitatia orasului, chiar daca doar pentru cateva ore, Castelul Bran este destinatia potrivita.
Aflat la circa 30 de kilometri distanta de oras, construit initial ca trecatoare cu scop strategic militar, in anul 1920 a fost declarat castel cand a intrat in posesia reginei Maria.

Easy-Rentals Romania va ofera servicii de inchirieri auto in Brasov pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de vacanta sau, daca sunteti in interes de afaceri, sa va concentrati pe nevoia de business.

Indiferent de locatia in care cautati masini de inchiriat in Brasov, Bucuresti, Constanta sau oricare alta locatie din Romania, echipa noastra va sta la dispozitie, iar pentru orice informatii, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la 0344 889 751; 0769 007 305 sau la contact@easy-rentals.ro

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.