Materiale promotionale – produse eco

produse promotionale ecoIndustrializarea si poluarea din ultimul secol  si-au pus amprenta in mod hotarator asupra ecosistemului; resusele naturale sunt consumate intr-un ritm foarte alert, aerul a devenit irespirabil, multe specii de plante si rase de animale sunt doar o amintire, in timp ce multe altele sunt pe cale de disparitie. In ultima perioada omenirea a inceput sa devina din ce in ce mai constienta de pericolul in care se afla, incercandu-se salvarea acelor elemente naturale  care mai pot fi inca salvate.

Curentul eco a luat amploare , adeptii lui incercand  sa educe populatia in directia  folosirii de produse eco in toate domeniile de activitate pentru a diminua impactul negativ al poluarii asupra mediului inconjurator. Protejarea mediului este responsabilitatea fiecaruia dintre noi, persoane fizice sau persoane juridice. Sa folosesti  in activitatile zilnice pe cat posibil produse eco este o chestiune de educatie si de bun simt si nu presupune renuntarea la confortul pe care ni-l ofera  viata moderna. Foarte multi  producatori din diverse domenii de activitate s-au specializat in reciclarea materiilor prime, produsele eco fabricate fiind de calitate superioara, cu un design atractiv si la fel de utile ca cele conventionale. SC Keops Star ofera celor interesati o gama variata de produse eco confectionate din hartie si carton reciclabil, bumbac  organic sau iuta. Toate materialele folosite in confectionarea acestor produse eco  sunt biodegradabile si au certificat ecologic.

Articolele din categoria eco comercializate de SC Keops Star pot fi intrebuintate cu succes de catre companii in cadrul campaniilor de publicitate. Produsele eco  oferite ca materiale promotionale transmit clientilor mesajul de a respecta si proteja mediul inconjurator, impactul campanii de publicitate fiind, prin utilizarea lor, mai puternic. Se recomanda folosirea ca materiale promotionale a unor produse eco ingenioase, utile si cu un design placut. In mod sigur veti impresiona daca veti oferi clientilor sau partenerilor  ca materiale promotionale articole de birou: seturi de instrumente de scris, pixuri si creioane, rigle, mape, carnetele confectionate din hartie reciclata. Printre produsele eco  oferite de SC Keops Star se numara  o diversitate de sacose confectionate din bumbac organic si fibre de iuta, produse biodegradabile de o calitate deosebita si cu un design deosebit.

In economia de piata imaginea unei companii este foarte importanta, principiile, sloganul si activitatile in care aceasta  este implicata pot aduce un plus de imagine. O atitudine ecologista este binevenita, reprezentand un exemplu demn de urmat si  de altii. Companiile pot opta pentru folosirea in cadrul activitatilor profesionale  zilnice  a unor produse eco, imprimand in acest fel un anumit tip de compartament si angajatilor – atitudine ecologista. Produsele eco prezente in oferta de produse a societatii SC Keops Star pot fi personalizate la cererea clientului prin procedee specifice: tampografie, serigrafie, transfer termic, folio, gravura, timbru sec si tipar digital.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.