Meciuri live direct pe telefon

Stiati ca aveti posibilitatea sa vedeti meciuri live direct pe propriul dumneavoastra telefon mobil. In cazul in care detineti un smartphone de ultima generatie aveti posibilitatea sa vizionati toate meciurile live hd din Liga 1, Champions League, Europa League dar si celelalte campionate din intreaga lume.

Pentru a putea viziona meciurile in transmisie directa trebuie sa descarcati aplicatia Puffin disponibila pe AppStore dar si Google Store. Aceasta va ofera posibilitatea de a descarca o aplicatie ce are integrata funtiile flash. Acest plugin va permite sa vizionati orice transmisie online de pe internet.

Ce trebuie sa faceti pentru a viziona meciurile online ?

  1. Descarca aplicatia Puffin de pe AppStore sau Google Store, va recomandam sa descarcati aplicatia gratuita, cea contra cost nu va ajuta cu nimic in plus.
  2. Odata descarcata si instalata aplicatia trebuie sa va conectati pe siteul fotbalonline.info, acest site va prezinta toate meciurile la nivel mondial in transmisie directa. Acesta este disponibil in mai multe limbi dar si mai multe servere de transmisie.
  3. Alegeti meciul care doriti sa il vizionati, odata selectat meciui dorit nu va ramane decat sa selectati serverul de transmisie.
  4. Acum ca suntem aproape de sfarsit, asteptati ca toate reclamele sa dispara. Va recomandam sa inchideti toate reclamele ( X-ul mic din coltul reclamelor va ajuta sa realizati acest lucru ). In cazul in care apasati din greseala pe reclama, nu va preocupati, pagina poate fi inchisa cu usurinta.

Acestea sunt indicatiile principale de care trebuie sa tineti cont in cazul in care doriti sa vizionati toate meciurile online. Aceste transmisii nu apartin site-ului fotbalonline.info, ele sunt alese si adaugate special pentru a transmite meciurile online.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.