Melcul Bob de la Agame

Oricare dintre noi a vazut macar odata in viata un melc. Melcii, sub denumirea lor, pe care o cunoaste toata lumea, face parte din clasa de moluste. De ce spun ca toata lumea? pentru ca indiferent in care colturi ale acestei minunate planete ar locui, a vazut cel putin odata o astfel de molusca. Melcul face parte dintr-o clasa numita Gastropoda, care este cel mai numeros grup de moluste, cuprinzand peste nouazeci de mii de diferite specii, care sunt adaptate fie la viata pe pamant, fie la viata in mediul acvatic.

Melcii sunt foarte celebri, si sunt regasiti atat in cartile de la scoala, pana in revistele cu produse pentru ingrijirea a tenului, melcii fiind intrebuintati pentru miraculoase efecte anti imbatranire si nu numai. Chiar si in Romania exista diferite cantecele pentru copii, precum „melc melc codobelc” inventate pe baza acestui uimitor melc.

Melcul a fost subiect de inspiratie in diferite domenii dupa cum va spuneam, de la educatie pana la medicina, dar si in alte ramuri precum divertismentul prin intermediul de jocuri online, foarte la moda in zilele noastre. Aceste jocuri gratis, care pot fi jucate prin intermediul browserului fara sa fie nevoie de vreo configuratie speciala a calculatorului, sunt jucate de tot mai multa lume la nivel mondial, in spatele acestora dezvoltandu-se o intreaga industrie.

Unul dintre cunoscutii producatori de jocuri la nivel mondial, Agame, a gasit inspiratia in melci pentru una dintre cele mai de succes serii de jocuri ale lor, denumita melcul bob. Acest joc are pana in momentul de fata patru variante publicate: Melcul Bob 1, Melcul Bob 2, Melcul Bob 3 si Melcul Bob 4, anuntandu-se aparitia si a altor jocuri in aceasta serie de jocuri flash online.

Aceste jocuri melcul bob sunt jocuri de indemanare in care trebuie sa ajuti un melc verde si prostut sa treaca de toate obstacolele pe care le intalneste in peripetiile sale din fiecare dintre cele patru jocuri. Ce trebuie sa faci tu defapt in acest joc, este sa ai grija de melcul bob si sa il ajuti sa treaca de la un capat la altul al hartii in siguranta.

El va porni de fiecare data dintr-un tub la inceputul nivelului si va trebui sa il conduci inspre tubul care duce la nivelul urmator folosindu-te de manetele, butoanele si obiectele disponibile in fiecare nivel. In astfel de jocuri de gandire este recomandat sa iti calculezi pasii dinainte si sa nu incerci haotic diferite metode pentru a depasi nivelul.

Cel de-al treilea joc este cel mai fascinant din intreaga serie de jocuri aparuta pana acuma si vi-l recomand cu incredere, insa puteti incepe cu oricare dintre jocuri, nivelul de dificultate este crescator la toate.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.