Metoda de a cumpara saltele

Primul lucru pe care trebuie sa il stii inainte de a merge la un magazin de saltele este cat de mult esti dispus sa cheltuiesti. A merge la orice achizitionare majora cu un buget prestabilit te va ajuta sa eviti cheltuieli prea mari, si de asemenea, va ajuta sa cumperi cea mai buna saltea pe care o permiti, evitand costuri suplimentare si accesorii la care magazinele de saltele sunt renumiti pentru incercarea de a te incarca cu ele. Pastreaza aceasta ideea in cap atunci cand te indrepti spre magazinul de saltele. De indata ce selectezi o saltea, vanzatorul va incerca sa-ti propune o garantie suplimentara, cuvertura de pat, husa pentru saltea si altele pe care poate nu ai nevoie de ele in momentul de fata.

Magazinele de saltele sunt cunoscute pentru a face dificil spre imposibil comparatie intre magazine, deci sa nu te astepti ca o sa poti sa mergi de la un magazin la altul si sa vezi aceeasi saltea cu preturi diferite. Ai face mai bine acordand o atentie la tipul de saltea si ce are inauntru. Sa nu tii prea mult la numele saltelei sau ce brand este, un magazin poate are o linie de la un producator important sub un nume, si un alt magazin va avea o linie de la acelasi producator sub un alt nume, si in realitate saltele sunt aceleasi si pur si simplu comercializate in mod diferit pentru comercianti.

Daca incerci sa ramai la un buget, verifica pe internet pagina magazinelor locale pentru a vedea ceea ce este la promotie in perioada aceasta. Noteaza modelele si daca se poate codurile produselor care se incadreaza in bugetul tau, si atunci cand vei ajunge la magazin, cere pentru a vedea aceste modele specifice. In unele cazuri, magazinele de saltele tine pe stoc doar cateva din modelele la promotie (astfel incat sa nu afli ca acestea nu mai sunt pe stoc pana sa ajungi in magazin), deci incearca sa afli la telefon, pana sa ajungi la ei, daca modelul pe care il doresti este in stoc sau nu.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.