Minunea din lapte de magarita

Produse cosmetice bioPrimavara aduce cu ea si noutati in materie de produse cosmetice BIO, nu doar caldura si prospetime in suflet. Ca sa infloreasca, pana si cea mai deosebita floare are nevoie de hidratare, unul dintre elementele esentiale ale frumusetii.

De aceea, Laboratoire Gravier a lansat o noua gama de produse cosmetice bio si de ingrijire corporala pe baza de lapte de magarita, fara conservanti sintetici clasici, fara coloranti, tensioactivi sulfatati, ftalati, silicon, uleiuri minerale, PEG si parabeni

Bogat in vitamine si elemente numai naturale care hidrateaza, regenereaza si catifeleaza, asigurand pielii confortul necesar pentru intreaga zi, laptele de magarita este recunoscut de secole pentru faptul ca mentine echilibrul natural de hidratare a pielii, conferind protectie si delicatete. Cleopatra, regina Egiptului, a fost prima care a adus in prim-plan proprietatile laptelui de magarita, iar folosirea acestuia n-a apus niciodata, ba chiar a revenit din nou in prim-plan.
Descopera efectele benefice ale laptelui de magarita si afla recomandarile celor de la Laboratoire Gravier pentru aceasta primavara.
Retine! Fiecare produs contine numai parfumuri 100% din uleiuri esentiale BIO, 100% substante active vegetale BIO si glicerina BIO.
Iti propunem sa descoperi efectele benefice ale laptelui de magarita, combinate cu cele ale uleiului de verbina, prin acest sapun BIO-ecologic fabricat in mod traditional.

Succesul de care s-au bucurat produsele BIO LaboratoireGravier de-a lungul celor 35 de ani de activitate le recomanda ca fiind unele dintre cele mai bune din acest segment.

In prezent, compania ofera peste 600 de produse, fiind prezenta in majoritatea magazinelorde produse naturale din Franta, exportand in Japonia, Coreea de Sud, Canada, tarile din nordul Europei si desigur Romania.

Produsele BIO nu reprezinta o garantie doar pentru sanatatea ta, ci si pentru mediu. Un principiu simplu de convietuire: ai grija de natura, iar natura are grija de tine! Poti incepe prin a testa un produs.
Cu siguranta vei adora efectul obtinut, iar tenul iti va multumi pentru acest rasfat pe care i-l acorzi zilnic.

Primavara aduce cu ea si noutati in materie de produse cosmetice BIO, nu doar caldura si prospetime in suflet. Ca sa infloreasca, pana si cea mai deosebita floare are nevoie de hidratare, unul dintre elementele esentiale ale frumusetii.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.