Mobila buzau

Salutare numele meu este Florinel am30 de ani ,locuiesc in orasul Buzau Romania impreuna cu sotia mea si cei doi copii Rebeca si RaulAm un atelier de tamplarie in orasul Buzau unde produc mobila din pal melaminat de cea mai buna calitateOfer clientilor din orasul Buzau transport si montaj gratuit la domicililul acestora cat si consultanta gratuitaAtelierul este situat pe Str. Stavilarului Nr 20 orasul Buzau. Mobila de calitate in orasul Buzau executata la cele mai mici preturi din tara,mobila de Buzau la cele mai bune preturi .

In cadrul atelierului produc mobila din pal melaminat de 18 mm grosime de cea mai buna calitate si pret, deasemenea clientilor ofer transport si montaj la domiciliu acestora, serviciu disponibil in toata tara. Ofer mobila de serie gandita sa incapa si sa satisfaca toate genurile si gusturile dvs. Ofer spre vanzare Mobila de dormitor modulara astfel dvs. din sifonierul cu cinci usi sa zicem puteti face foarte usor doua sifoniere a cate doua usi fiecare fara nici un efort . Mobila la comanda la preturi mici doar aici,ofer o gama larga de culori si texturipal melaminat de 18 mm grosime, MDF infoliat,postformic in combinatie cu geam sablat si blaturi termorezistente lucioase.mai multe detalii gasiti pe www.mobilierpal.com

8 Raspunsuri to “Mobila buzau”

 1. Octavian Vita spune:

  Mie imi place foarte mult mobila din lemn masiv.

  • Alexia spune:

   Da intradevar mobila din lemn este mult mai buna decat mobila din pal dat tot o data este si mai scumpa nu toata lumea isi permite mobila din lemn.

  • Alexia spune:

   Ps Mobila din pal melaminat daca este executata bine poate fii la fel de rezistenta ca si cea din lemn.

  • Florinel spune:

   Atelier de tamplarie in orasul Buzau unde producem mobila din pal melaminat de cea mai buna calitate.
   • Oferim clientilor din orasul Buzau transport si montaj gratuit la domicililul acestora cat si consultanta gratuita.
   • Mobila de calitate in orasul Buzau executata la cele mai mici preturi din tara,mobila de Buzau la cele mai bune preturi .
   • In cadrul atelierului producem mobila din pal melaminat de 18 mm grosime de cea mai buna calitate si pret , deasemenea clientilor oferim transport si montaj la domiciliu acestora , serviciu disponibil in toata tara.
   • Oferim mobila de serie gandita sa incapa si sa satisfaca toate genurile si gusturile dvs.
   • Oferim spre vanzare Mobila de dormitor modulara astfel dvs. din sifonierul cu cinci usi sa zicem puteti face foarte usor doua sifoniere a cate doua usi fiecare fara nici un efort .
   • Mobila la comanda la preturi mici doar aici,ofer o gama larga de culori si texturi,pal melaminat de 18 mm grosime,MDF infoliat,postformic in combinatie cu geam sablat si blaturi termorezistente lucioase.
   • Mobila dormitor,mobila living,mobila bucatarie,mobila hol,mobila debara,mobila balcon,sifonier,birou,mobila la comanda,mobila proiectare mobilier,mobilier personalizat,pat,mobila din pal melaminat,mobilier la comanda,dresing,cuier,masa bucatarie,noptiera,comoda tv,masa tv,masca chiuveta,corpuri suspendate bucatarie,masa bucatarie cu blat termorezistent,
   • Producem mobila dormitor la comanda, din PAL sau MDF. Mobila este garantata prin contract minim 12 luni, dupa care oferim servicii de post garantie. Livrarea si montajul sunt gratuite in orasul Buzau si contra cost in zonele limitrofe.
   • Producem la comanda mobilier dormitor, pentru orice spatiu si cu orice design. Livram produsele si decoratiunile in toata tara,contra cost. Desingerii nostri va pot indruma pentru amenajarea camerelor, culori si alte elemente de design, pentru a beneficia de maximum de confort intr-un dormitor modern. Producem dormitoare pentru copii paturi si asiguram saltelele necesare pentru acestea.
   • Proiectam si executam mobila la comanda in Bucuresti si nu numai, in maxim 21 de zile de la achitarea avansului aferent comenzii..
   •Un designer de interior va poate oferi consultanta in vederea amenajarii spatiului disponibil, pentru a avea o mobila la comanda ergonomica la un pret cat mai mic. Serviciile de consultanta sunt gratuite exclusiv in Bucuresti.
   • Cu o experienta de peste 7 ani in productia de mobila la comanda din PAL sau MDF, am reusit sa evoluam constant, astfel incat la inceputul anului 2012, in portofoliul de productie se gaseau peste 200 de modele de mobila la comanda de bucatarie, living, dormitor sau mobila pentru copii, hol, sau pensiuni si hoteluri, executate in Bucuresti, Ilfov,Buzau si in alte 8 judete din tara

  • Florinel spune:

   Montaj parchet Buzau executat de echipa de profesionisti cu scule performante in locuinta ta din orasul Buzau si zonele limitrofe.
   De ce noi si nu vecinu de langa casa,care a zis ca stie el sa puna parchet ca a pus si la el acasa?
   Deoarece noi suntem calificati in domeniu stim exact cum trebuie pus ce lufturi trebuiesc lasate si va oferim si GARANTIE asupra lucrari executate .
   Pretul practicat de catre noi este de 10 ron pe metru patrat insa in functie de suprafata putem sa negociem si sa ajungem la un pret convenabil si suportabil de catre bugetul familiei dvs.
   Nu ezitati sa sunati pentru detalii.

   Montaj parchet Buzau ,parchet,montaj parhet,parchet montaj,monteaza parchet buzau,montez parchet,parchet ieftin,parchet buzau,parchet in buzau,montaj parchet in buzau

   tel 0761518392

   • Florinel spune:

    Prin prezentul certificat declaram pe proprie raspundere ca produsul vandut corespunde conditiilor de calitate si cerintelor clientului conform contract nr…………….
    Data fabricatiei……………
    1. Conditii de acordare a garantiei
    ———————————————–

    Furnizorul MANEA FA.FLORINEL CORNELIUS II garanteaza ca produsul nu reprezinta defecte de fabricatie.
    Daca timp de un an se constata defecte de fabricatie ce nu au putut fi constatate la data achizitionarii,produsul se returneaza pentru reparatii sau inlocuiri.
    Dupa verificare,furnizorul va stabili daca produsul a fost supus unor manipulari neglijente sau defectiunile se datoreaza depozitarii necorespunzatoare de catre beneficiar,caz in care garantia nu se mai aplica,iar costurile de transport si reparatiile vor fi suportate de catre beneficiar.
    furnizorulnu isi asuma responsabilitatea pentru utilizarea incorecta a produselor.
    2 Acordarea garantiei
    ——————————————
    Garantia produsului cumparat este asigurat de furnizor timp de un an.
    Orice reparatie efectuata in perioada de garantie face ca aceasta sa fie prelungita cu o perioada in care produsul se afla la reparatii.
    Durata de reparatie nu poate depasi 25 zile de la data la care s-au constatat deficiente, acestea efectuandu-se la domiciliul beneficiarului sau in cazuri extreme in atelierul specializat al furnizorului .
    3 Instructiuni de utilizare
    ————————————-
    Se interzice:
    Pastrarea produselor in mediu umed,udarea repetata,pastrarea in mediu pe vapori de solventi,substante inflamabile,spatii necorespunzatoarte etc.
    Incercarea de reparatii de catre persoane neautorizate.
    Transportul neadecvat din vina beneficiarului.
    Utilizarea necorespunzatoare a suportului produsului cu greutati necorespunzatoare,aducerea de modificari sau amplasarea neadecvata.
    Neprezentarea facturii si a certificatului de garantie precum si nerespectarea instructiunilor de intretinere si utilizare a produsului atrage scoaterea din garantie.

 2. Ioan spune:

  Sa nu faceti comenzi niciodata la omul asta. Va va pacali cu calitatea palului pe urma va va monta mobila dar va fi vai de ea, apoi daca a luat masurile bune va veti da seama ca nu e v-a promis ca face. Iar in ultimul rand daca ii dati un avans va va tine 2 luni pana va termina o bucatarie si 2 dulapuri . In fine, un tepar care nu mai raspunde la telefoane !

  • Ne cerem scuze fata de acest client dar cu parere de rau si noi suntem oamnei si din pacate nu ptem sa multumim pe toata lumea totusi in anul 2011 am avut peste 150 de clienti din care dansul este 1 nemultumit. Tin sa multumesc tuturor partenerilor si clientilor nostri.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.