Mobilarea cu lemn de nuc

a654a8f8f7ce04815806d6bb4321d638Daca va place destul de mult stilul clasic, nucul reprezinta cu siguranta materialul lemnos ideal pentru gustul vostru. In urmatoarele randuri ale acestui articol vom explica rapid cum trebuie mobilata bine locuinta voastra, folosindu-va de ajutorul acestui lemn pretios care: este extrem de iubit si de stimat si va conferi o aura de caldura cu senzatia de antic, oriunde vine utilizat.

Inainte de toate, asigurati-va ca firma ce produce mobilier la comanda la care apelati are la dispozitie lemn de nuc si preturile manoperei sunt accesibile.

Pentru dormitor puteti alege structura patului matrimonial, cu un dulap mare cu mai multe module, un dulap cu sertare si noptiere din lemn de nuc pe care le puteti asocia urmarind linia de contrast deschis/ inchis.

Prin urmare, va consiliem sa alegeti perne, lenjerie si copertile in diverse gradatii luminoase (cum ar fi albul, bej, crem sau galben), culori pe care le veti urmari si pentru tapet sau perdele: foarte fascinanta cu acest tip de amenajare poate fi alegerea unei paturi in stilul vechi, cu franjuri.

Pentru living, nucul poate fi rezervat pentru alegerea constructiei unui pod (doar daca spatiul o permite), impreuna cu o credenta, abordand tonalitati contrastante rezervate sectiunii unui covor in fibra si unui divan acoperit cu piele ecologica, iar decorul cu plante verzi de interior si de apartament, in ghivece de culoare maro sau chiar negre.

O bucatarie din lemn de nuc va conferi in sala de luat masa o atmosfera calduroasa si primitoare, pe care o recomandam fara retineri. Aceasta atmosfera va fi cu atat mai placuta in anotimpul invernal, la intoarcerea in casa de la munca sau dupa o zi obositoare: o hota in culori deschise ornamentata cu motive decorative incrustate va perfectiona opera voastra, impreuna cu alegerea unei faiante bej cu insertii de culoarea caramizii.

Nucul poate fi utilizat chiar si pentru mobilarea baii prin alegerea mobilierului aferent acesteia, cu sertare avand butoane aurite, corpuri ce trebuie asezate in jurul chiuvetei din portelan: acelasi principiu este valabil si pentru mobila laterala superioara clasica pentru asezarea instrumentelor de toaleta.

Tot acest ansamblu poate fi desavarsit prin achizitia unui set de prosoape sau de unul sau mai multe halate de baie in gradatii deschise (cum ar fi, de exemplu, gej sau chiar gri).

O ultima subtilitate de urmarit este aceea de a alege usile interne din lemn de nuc, cu manere aurite si geamuri mate, intr-un ansamblu cu pereti zugraviti cu o splendida vopsea alba si cu o pardosea din piatra gri lucid.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.