Mobilierul vechi poate sa fie cea mai eleganta metoda pentru amenajarea unei locuinte

Majoritatea celor care isi amenajeaza o locuinta sau un birou, aleg marile lanturi de magazine de profil si achizitioneaza piese de mobilier cat se poate de moderne. Partea interesanta este faptul ca foarte multe dintre piesele moderne sunt gandite in asa fel incat sa aiba un aspect clasic. Tocmai de aceea, serviciile de curatare mobila si de reconditionare a pieselor vechi de mobilier sunt din ce in ce mai populare.

Pe langa faptul ca o piesa veche poate oferi un farmec aparte multumita istoriei prin care a trecut, de cele mai multe ori prezinta si un lemn de foarte buna calitate.

De ce sa optezi pentru mobila veche in detrimentul mobilei noi?

In primul rand pentru ca o poti obtine foarte ieftin sau chiar gratis. Cu siguranta ai rude la tara care au dulapuri vechi din lemn masiv sau chiar paturi realizate din materiale excelente.

Un alt motiv este pentru ca farmecul oferit de acest mobilier este, fara doar si poate, unul mult mai mare decat farmecul oferit de o piesa noua.

Nu in ultimul rand, reconditionarea se face din ce in ce mai usor iar procesul de imbatranire a lemnului poate sa fie reversibil.

Cum se reconditioneaza mobila?

Cea mai simpla metoda este sa se apeleze la Sablare-Romania.ro care ofera servicii de sablare umeda. Este o metoda excelenta de reconditionare deoarece aduce o multime de avantaje:

  • Este sigura pentru lemn, pastrandu-i integritatea;

  • Este foarte rapida si ieftina. Spre deosebire de alte metode de reconditionare se poate face cat se poate de rapid;

  • Este mobila. Cei care ofera servicii de sablare pot sa vina direct in locul in care se afla mobilierul, in asa fel incat sa te ajute sa economisesti timp.

Nu doar mobilierul vechi se poate reconditiona prin sablare, ci si alte elemente de lemn, cum ar fi parchetul vechi, care poate sa fie extrem de atractiv din punct de vedere estetic odata ce este reconditionat.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.