Moda site-urilor

Site-uriIn ultimii 3-4 ani, sa ai un site a devenit intradevar, o adevarata moda. In acest domeniu insa ce este la moda poarta toata lumea, adica toti internautii. Bine, nu chiar toti. De obicei, doar aceia care au o oarecare idee despre ce inseamna sa ai un site, persoanele care au eventual cunostinte html, php, mysql, sau care stiu sa foloseasca o platforma, un script, un CMS.
Pe langa acestia, apar si asa zisii paraziti, care cred ca folosind un host gratuit, un domeniu gratuit, sau eventual info la 1.99$ de la Godaddy, ajung guru in internet. De obicei se inseala, pentru ca un site de calitate, inseamna mult mai mult decat asta. Inseamna mai exact, munca si in acelasi timp, ceva bani investiti.

In primul rand, ai nevoie, daca nu te pricepi, de un specialist pentru procesul de creare website. Acesta va sti exact cea are nevoie ideea pe care tu i-o pui in fata. Va sti exact ce script va trebui sa folosesti, plugin-urile pe care sa le instaleze. Eventual, te va ajuta cu sfaturi asupra mai multor cerinte pe care le are inceperea unei astfel de afaceri. Va sti deasemenea ce fel de design website iti trebuie pentru ca ideea ta sa iasa cat mai bine in evidenta. Asta inseamna prima parte buna.
Apoi, ai nevoie de multe altele, incepand cu continutul.

Continutul trebuie sa fie unul original, necopiat. Apoi, trebuie sa fie corect din punct de vedere ortografic, ortoepic si morfologic. Daca limba romana nu este punctul tau forte, un content writer angajat nu va strica deloc. Acesta se va ocupa de scrierea de continut seo, numai bun pentru optimizare site. Deasemenea, continutul de calitatea, influenteaza si de obicei, ajuta si la procesul de promovare google.
Iata deci, cum poti mai exact sa ai vreo treaba cu site-urile, in adevaratul sens al cuvantului!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.