Modele de cauciucuri auto performante

Piata auto din ziua de astazi este foarte ofertanta, cand vine vorba de piese auto sau cauciucuri. Desi exista numeroase modele si firme de cauciucuri, nu toate sunt performante, astfel ca de multe ori, banii cheltuiti pe anvelope de catre soferi rezulta a fi prapaditi. Anvelopele Sava sunt printre cele mai renumite anvelope, datorita calitatii cauciucului din care sunt facute.

Modelul Effecta este o anvelopa de vara pe care soferii o pot cumpara la un pret bun chiar din service-urile auto locale. Acest model de anvelope Sava are disponibila si marimea de cauciucuri 205 55 r16, dar si celelalte modele precum Intensa, care este destinat tot pentru sezonul de vara. Fiind anvelope de inalta calitate si permitand performanta soferilor care conduc masina pe timp de iarna, anvelopele Sava au, de asemenea, modele pentru sezonul rece. De exemplu, anvelopele Eskimo S2 si Eskimo S3 sunt anvelope de iarna care asigura un sofat in conditii de siguranta, aderenta maxima pe straturi de polei, gheata si zapada, un consum scazut de carburant si uzura minima a pieselor interne ale motorului. Aceste anvelope de iarna Sava sunt disponibile si in marimea de cauciucuri 205 55 r16 si va ofera stabilitatea de care aveti nevoie pe timp de iarna, atunci cand condusul devine o adevarata provocare. Pentru zonele umede, modelul Avant este perfect stabil pe asfalt si a fost special proiectat astfel incat sa faca fata franarii in conditii de ploaie si lapovita.

Cat despre anvelopele cu performante mai ridicate, Continental Ecocontact 5 este ultima anvelopa eco scoasa pe piata, capabila sa raspunda comenzilor foarte rapid si permitand franarea pe distante scurte, indiferent daca este vorba de drumuri umede sau uscate. Maxima aderenta combinata cu rezistenta la rulare intensa a fost privita intotdeauna ca pe o provocare de catre producatorii de anvelope 205 55 r16, insa Continental Ecocontact 5 a dovedit intregii piete auto ca se poate. Noile anvelope 205 55 r16 Continental Ecocontact 5 rezolva aceasta problema, cu utilizarea de tehnologii nou dezvoltate de catre inginerii de la anvelopele Continental pentru carcasa, compus, conturul anvelopei si benzii de rulare. Cea mai mare problema apare atunci când reducerea rezistentei la rulare are un impact mare asupra caracteristicilor de siguranta. Compusul de cauciuc din anvelope ajuta la marirea rezistentei la rulare si franarea pe distante scurte, mai ales in conditii de asfalt umed sau noroios. Anvelopele Continental Ecocontact 5 permit ca numarul de kilometrii sa fie crescut in mod semnificativ, fara ca acestea sa se deterioreze, in timpul mersului. Toate aceste imbunatatiri sunt de ajutor pentru a permite anvelopei sa atinga o performanta sporita combinata cu manevrabilitate echilibrata.

Continental Ecocontact a fost dezvoltat pentru piata compacta si de salon si este disponibil pentru diverse dimensiuni de jante. Lucrand cu unii dintre principalii producatori mondiali de automobile, producatorii anvelopelor Continental Ecocontact 5 au dezvoltat un concept nou in mintea soferilor care calatoresc pe distante lungi, care sunt constienti de economisirea de combustibil si minimizarea impactului lor asupra mediului. Provocarea a ramas pentru a dezvolta o anvelopa cu o rezistenta redusa la rulare, dar cu toate caracteristicile necesare de siguranta.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.