Moduri de decorare pentru prajituri si torturi

Torturile si prajiturile vor arata grozav daca le veti decora cu fructe. Fructe mici cum ar fi: capsuni, afine, struguri, fructe de padure, taiate in bucatati si tavalite prin zahar. Bineinteles ca acest tip de a decora torturile si prajiturile este potrivit atunci cand mancati imediat tortul sau prajitura respectiva. Deci, trebuie decorat inainte de a servi.
Daca doriti sa decorati tortul, prajitura, inainte de a pune la frigider pentru cateva ore pentru a absorbi crema, dati fiecare bucata de fructe sau un frupt in sirop de zahar. Acesta il preparati din apa si zahar. Fierbeti pentru a se dizolva zaharul.
De asemenea puteti decora cu coaja de lamaie. Folosind o razatoare, razuiti coaja galbena de pe lamai.
Amestecati in cantitati egale apa si zahar si fierbeti pentru a se dizolva zaharul. Adaugati coaja de lamaie rasa si fiebeti la foc mic timp de 15 minute. Lasati sa se raceasca si dati printr-o sita sa se scurga. Utilizati siropul pentru a insiropa retete de prajituri si torturi.
Puteti decora tortul cu fructe, scufundand in apa cateva secunde si apoi in suc de lamaie. De asemenea pentru a decora retetele de prajituri si torturi si cu fructe din compoturile preparate acasa.
Un alt mod de a decora prajiturile si torturile o constituie pralinele intregi sau cu bomboane de ciocolata.
De asemenea pentru a decora retetele de prajituri si torturi puteti folosi si fulgi de ovaz, fulgi de ciocolata, bucati de ciocolata, felii de portocale sau felii de mere, cirese cu samburii scosi, frisca preparata din smanta si zahar tos, etc.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.