Momente cand e necesara inlocuirea unui display de laptop – prin Lithium.ro

display-laptopMulte din momentele care ne determina sa facem schimbari in viata sunt accidente. Decidem de multe ori sa inlocuim anumite produse sau sa ne imbunatatim viata doar cand intr-un anume fel sau in altul ceva nu mai functioneaza. De exemplu, dupa mai mai mult de 2 ani de zile, dupa o uzura indelungata, componente din laptopul nostru se pot defecta. Sa luam cazul unui display de laptop.

Acesta poate prezenta anumite simptome care  sa ne sugereze necesitatea inlocuirii sale, insa noi nu realizam acest lucru decat cand poate e prea tarziu. Haideti sa le trecem putin in revista (cele mai frecvente probleme cu un display de laptop): numarul de pixelii morti pe un ecran LCD este considerabil de mare si deranjant – este vorba de acei pixeli ce sunt negri atunci cand sunt porniti si ar trebui sa reproduca o alta culoare; alte situatii frecvente sunt intalnite cand displayul este intunecat – (atunci, intr-adevar poate fi o problema cu invertorul – e necesara o verificare); cand ecranul e spart – se intampla cand e trantit pe jos, lovit puternic sau se apasa foarte puternic – fibrele subtiri de plastic ale ecranului se rup, iar cristalele se scurg prin ecran; alte situatii sunt intalnite cand dungi paralele apar pe display – verificarea se face legand laptopul in mod extern la un alt monitor – acolo imaginea ar trebui sa arate impecabil; in fine, daca ecranul este negru, sau daca imaginile de pe display palpaie.

Dupa cum am observat, unele din aceste cazuri pot fi verificate conectand laptopul la un monitor extern. Altele necesita inlocuirea urgenta. Pentru o oferta completa de display laptop putem apela cu incredere la magazinul Lithium.ro. Aici, pe site-ul www.lithium.ro, gasim o gama variata de produse IT, compatibile cu orice marca sau model de laptop, la preturi accesibile. Poti face chiar acum ca imaginile redate de laptopul tau sa iti lumineze ziua !

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.