Momente de celebratiune

In decursul vietii suntem surprinsi adesea de variate momente; momente demne de recunostinta si momente demne de celebratiune. Insa, e important ca acestea sa nu ne surprinda fara indragitele daruri si, desigur, fara aclamata sticla de sampanie. Orice eveniment, fie el oficial sau nu, merita un cadou inedit.
In acest sens, pentru o zi de nastere sau pentru o aniversare, de pilda, cel mai potrivit cadou e cu siguranta sticla de vin sau de sampanie personalizata prin pictura manuala si inscriptionata cu un mesaj din suflet. De ce acesta va fi intotdeauna potrivit si are intaietate? Fiindca el e un cadou special, un dar din suflet.
Fiindca personalizarea unui cadou transmite mult mai mult decat o infatisare; ea transmite ideea ca obiectul este special conceput pentru persoana careia ii este oferit, astfel, implicit, acest lucru inseamna deosebit de mult. Pentru posesor devine astfel un cadou datator de emotii profunde, resimtind atentia si grija oferita.
Fara indoiala un cadou releva aspecte profunde precum glasul gandurilor si sentimentelor cumparatorului – o afirmatie dovedita adeseori. Astfel ca, atunci cand o persoana draga e celebrata, atentia catre detalii, catre particular si exceptional devine imperios necesara. Iar personalizarea, in acest sens, e prima in clasament.
De pilda, comparand o sticla de sampanie obisnuita – care figureaza in orice magazin si care prezinta diverse nume si preturi, de la cel mai mic la cel mai mare – cu o sticla de sampanie personalizata, creata cu multa atentie special pentru o anumita persoana draga dumnevoastra, concluzia e edificatoare: sticla obisnuita ramane fara glas, in timp ea nu va avea nimic de zis, insa, sticla personalizata pleaca din start cu un glas raspicat (un mesaj din suflet) ce il pastreaza intact pe tot parcursul vietii, trezind simpatie si rascolind adesea amintiri.

Echipa kadoly.ro

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.