Montaj camere frigorifice cu plata in rate

Societatea Raf-Ali Frigo-Construct, cu sediul in Bucuresti, se ocupa cu comercializare, service si mentenanta pentru orice tip de camere frigorifice sau instalatii frigorifice.

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul frigorific, Raf-Ali Frigo-Construct va ofera servicii profesionale si garanteaza pentru calitatea lucrarilor sale. Portofoliul de clienti este unul destul de amplu, clienti care lucreaza de ani de zile cu noi si care ne recomanda pentru orice lucrare aveti nevoie.

Montajul unei camere frigorifice si alegerea dimensiunilor poate fi o povara pentru dumneavoastra, dar de acest lucru ne ocupam noi. Raportul calitate-pret este optim, asa ca oferta pe care o sa o primiti din partea noastra va fi una de nerefuzat.

Societatea noastra isi doreste un parteneriat pe termen lung cu clientii sai, iar raspunsul la orice intrebare il veti primi de indata de la specialistii nostri. Suntem la dispozitia dumneavoastra in la orice ora din zi si din noapte, pentru ca trebuie sa ne asiguram de buna functionare a instalatiei frigorifice.

O camera frigorifica este formata din panouri termoizolante, usi termoizolante si instalatia frigorifica specifica acesteia. Exista doua tipuri de camere frig, in functie de temperatura pe care dumneavoastra doriti sa o pastrati in aceasta:

  • Camere frigorifice de refrigerare;
  • Camere frigorifice de congelare.

Pentru produsele din carne, produsele lactate, medicamente sua flori vom folosi o camera frigorifica de refrigerare, care va pastra o temperatura intre -10°C si +6°C.

Daca nu va incadrati in aceasta categorie si va doriti sa pastrati produsele congelare, veti alege camera frigorifica de congelare, care va pastrat o temperatura intre -30°C si -25°C.

Pretul unei camere frigorifice este calculat in functie de marimea acesteia, de sistemul de racire, de tipul usii folosite si de tipul panourilor termoizolante folosite.

Daca inca nu v-am convins, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-ul nostru, sa consultati toate pozele si informatiile prezentate de noi si, daca v-am convins, sa ne contactati!

 

 

 

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.