Multumesc!

Ceea ce a fost nimic, a devenit Totul. Si asa am devenit Noi posibili. Asa ne-am scris Noi povestea. In acest fel ne-am creat Noi.

Acum ma aflu intr-o ipostaza superba! La aproape un an de zile de la scrierea cartii “Totul din Intreg”, sunt din nou prezent la aceeasi masa de scris, cu aceleasi inocente lacrimi in ochi, scriind pentru Noi. Vocea interioara m-a condus aici, murmurul Sufletului mi-a pus iarasi creionul in mana. De ce? Habar nu am inca. Vom vedea pe parcursul acestui articol. Cert este ca am ceva sa iti spun si, sincer sa fiu, sunt si eu curios ce anume.

A fost un an binecuvantat, am experimentat multe, am trait din plin si m-am bucurat de Noi. Ceea ce am trait in aceasta perioada m-a format, mi-a reamintit de Casa Noastra, m-a ancorat in Complet. Am scris o carte la varsta de 23 de ani. Stiu! Anii, varsta, numele, sunt aspecte, sunt detalii. Stii care este cel mai frumos aspect? Renuntarea la aspect. Pierderea detaliilor. Aruncarea in vartejul Bucuriei.

Izbit din plin de Fericire, stau acum in fata ta si iti multumesc. Te privesc. Esti chiar privirea mea. Citesti acum si te bucuri. Te bucuri ca ai gasit ceea ce nu cautai. Asta simt si eu. Te-am gasit.

Si citesti in continuare. Ritmul armoniei iti traverseaza trupul, mintea iti pluteste si dizolva orice necunoscuta. Se deschide o noua carte; ai ajuns mai aproape de Tine. Dincolo de aceste cuvinte se afla Esenta. Nu doresc sa faci diferenta intre aceste lumi, doresc sa fii diferenta care nu se diferentiaza de diferenta.

Gustul momentului actual este rupt din Taramul Iubirii. Te-ai reintors Acasa, copile! Plangem impreuna, traim impreuna, ne iubim impreuna, ne nastem impreuna. Pentru totdeauna. Pentru Infinit. A sosit clipa care te elibereaza de ograda limitarii mentale, Fericirea ti-a batut la usa, iar tu, prin citirea acestor cuvinte, ai invitat-o in lumea ta. Sufletul ti-a oferit un dar Divin: renasterea. Ai cerut. Ai primit.

Direct de la Sursa, raspunsurile au venit in vietile noastre. Eu le-am primit in timp ce scriam “Totul din Intreg”. Eu m-am ascultat, iar acum am in mana un creion si scriu despre ce am scris in urma cu un an de zile. Ce sentiment! Voi ati facut din mine ceea ce sunt acum, voi ati facut din Totul din Intreg ceea ce este acum. Multumesc!

Nu doresc sa imi descriu propria carte, nu doresc sa fac din “Totul din Intreg” un produs, eu stiu ca aceasta lucrare va ajunge in mainile celor care au chemat-o. Te intrebi daca esti si tu printre ei? Asculta-te doar! Fa ceea ce simti! Daca simti ca acum nu este momentul pentru a citi Totul din Intreg, pur si simplu alege altceva! Fa ceea ce iti spune vocea interioara, insa iti spun ceva: tu te-ai adus in fata acestor cuvinte. Sufletul tau te-a purtat aici. Asculta-te doar! Inspiratia este soapta Ta.

La inceput a fost un manuscris, un teanc de hartie. Acum schimba vieti si perceptii asupra vietii. Acum este “Totul din Intreg”. Acum, Noi suntem Totul din Intreg. Eu va multumesc pentru tot si va iubesc. De fapt, Va Dumnezeu!

Daca vrei sa vezi comentariile pentru acest articol si daca doresti sa descarci GRATUIT cartea „Totul din Intreg”, intra pe http://totuldinintreg.com/4/multumesc/

Catalin Manea
autor „Totul din Intreg”

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.