Never Never Never Give Up!

In majoritatea articolelor postate, va sugeram sa nu va dati batuti NICIODATA. Si asa este! Niciodata nu trebuie sa renuntati pentru ca aveti puterea necesara sa o duceti pana la capat, aveti puterea sa REUSITI. Poate unii dintre voi sunt sceptici, sau cum le place lor sa spuna, sunt realisti.. Pentru a ii convinge si pe ei ca nimeni care nu a renuntat in final si-a indeplinit obiectivul, le voi oferi cateva exemple din istorie:

Michael Jordan
– Michael Jordan a fost dat afara din echipa liceului de baschet. A ratat peste 300 de lovituri si multe alte lovituri decisive in numeroase partide. Totusi, el nu a renuntat NICIODATA si a crezut in sansele lui. A invatat din greseli si a continuat sa se perfectioneze, si.. parca s-a mai auzit de el, nu?

Lance Armstrong
– A fost diagnosticat cu cancer care se raspandise in tot corpul. Celulele cancerigene din plamanii lui erau de marimea unor mingi de golf. In ciuda acestei boli devastatoare, Lance a luptat cu ea, a invins-o si a castigat Turul Frantei de 6 ori consecutiv.

Thomas Edison
– La scoala profesorii ii spuneau ca este prea prost sa inventeze ceva. Si totusi el a reusit sa devina cel mai mare inventator din istoria omenirii.

Henry Ford
– A schimbat modul de viata al oamenilor prin masinile inventate. Dar inainte de a avea acest succes rasunator el a falimentat 5 firme!

Albert Einstein
– Pana la varsta de 9 ani nu a putut vorbi fluent si era un elev mediocru. Parintii lui credeau ca este RETARDAT!

Desi sunt despartiti de multi ani, acesti oameni, au ceva in comun, si anume PERSEVERENTA! Niciunul nu a reusit din prima. Dar au crezut in ei si au continuat sa LUPTE pentru ceea ce vor! Si intr-un final, dupa multa munca, au reusit cu totii! Trebuie sa invatam de la acesti oameni care au ramas in istoria datorita PERSEVERENTEI lor si puterii de LUPTA!

Cel care renunţă nu realizează nimic şi este doar o piedică. Cel care nu renunţă poate muta munţii. – Ernest Hello

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.