Nicholas Allegra a fost concediat de Apple pentru ca nu a raspuns la un email

Hacker-ul Nicholas Allegra, cunoscut sub nick-ul de Comex se pare ca a fost concediat de catre Apple pe motivul ca acesta nu a raspuns la un email. Email-ul era defapt o oferta de extindere a atributiilor lui Allegra in cadrul Apple ca si stagiar.

Conform catorva site-uri de stiri it, se pare ca Nicholas a fost angajat de catre Apple pentru proiectul JailBreakMe ce permitea oricarui utilizator de iPhone achizitionat cu contract de la orce operator de telefonie mobila sa si-l deblocheze. Acesta juca un rol foarte important in comunitatea Apple de JailBreaking si publica in mod constant tot feluld e vulnerabilitati ce le descoperea pe blogul sau personal, dar se pare ca Apple a decis sa renunte la serviciile sale dupa aproximativ un an de stagiatura, pe motivul ca acesta nu a raspuns ofertei trimise prin email.

Nicholas Allegra a declarat pentru revista Forbes urmatarele: “Asadar… nu are rost sa mai aman. Incepand cu saptamana trecuta nu mai sunt asociat cu Apple. De ce? Pentru ca am uitat sa dau reply la un mail. Nu sunt destul de fericit, insa se pare ca nu am cum sa rezolv aceasta problema” Tanarul Nicholas a reusit la varsta de doar 18 ani sa atraga atentia unei companii multinationale cu aptitudinile sale, acesta avand in acest moment 20 de ani sise bucura de o faima uriasa. Motivul invocat de Apple pare sa fie unul absurd, insa istorie pare sa se repete ca si in cazul lui Steve Jobs, dupa ce acesta a creat compania in sine. Apple este cel mai mare brand din lume cu o valuare de peste 650 miliarde de dolari.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.