Noile gadget-uri de spionaj

In ultima vreme se pare ca interactionam din ce in ce mai mult cu dispozitivele de spionaj, iar acele gadget-uri ce le vedeam doar in filmele cu James Bond sunt acum la indemana oricui. Intr-adevar, nu dispunem chiar de masini ce au capacitatea de a zbura sau de a merge pe sub apa avand cine stie ce rachete si mitraliere in caroserie, ci ma refer la acele dispozitive de spionaj, camere ascunse, transmitatoare GPS etc.

pix cu camera de spionajAceste dispozitive de spionaj se gasesc cu usurinta acum pe site-urile specializate, cat si in anumite magazine fizice. Spre uimirea tuturor, preturile acestor gadget-uri nu sunt deloc mari. Un ceas cu camera spion incorporata poate avea un pret intre 100 si 400 Ron. Un dispozitiv de urmarire prin GPS se gaseste la preturi ce variaza intre 200 si 800 Ron, in functie de autonomia si calitatea sa.

Majoritatea obiectelor ce au camere de spionaj incorporate sunt fabricate in China. Dar cu toate acestea, au o calitate destul de buna si sunt realizate pe baza ultimelor noutati tehnologice(dispozitiv de stocare propriu, HDD incapator, adaptor USB etc).

Pe langa faptul ca au o claitate destul de buna, aceste disp[ozitive sunt in totalitate utilizabile. Adica pixul cu camera incorporata poate fi folosit si ca pix normal, ceasul poate fi de asemenea folosit si ca ceas normal si asa mai departe.

Aceasta nisa a dispozitivelor de spionaj a luat nastere cu doar cativa ani in urma. Iar majoritatea produselor erau fabricate tot in China si acea parte a Asiei, doar ca erau de o calitate indoielnica. Acum insa, produsele de spionaj sunt realizate la standarde mult mai inalte si nu te vei trezi cu ecranul de la ceas spart la prima atingere, ci dimpotriva, vei gasi ceasuri cu camere spion incorporate care chiar arata bine si vei vrea sa le porti zi de zi.

Avantajul acestor camere de spionaj minuscule este dat de faptul ca pot fi incorporate in aproape orice obiect, in chei de masina, pixuri, brichete, ceasuri, portofele si chiar in doze de Coca Cola : ) . Pe langa asta, orice noua generatie de astfel de dispozitive pare sa evolueze din ce in ce mai mult, oferind spatiu de stocare mai mare, o claritate a inregistrarilor mai buna, dar si anumite functii in plus.

Exista camere de supraveghere spion care pot fi conectate la telefonul mobil. Atunci cand se activeaza senzorul de miscare, camera iti paote trimite SMS sau chiar imagini video live direct pe smartphone.

Ideea este ca dispozitivele de spionaj devin din ce in ce mai mici si mai diverse, dar si din ce in ce mai cautate, iar daca si tu esti in cautarea unei camere de spionaj, aici http://www.camera-spionaj.ro/camere-spionaj poti gasi dispozitivul potrivit.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.