Nokia Asha 310 – un telefon dual sim accesibil

Preturile practicate de principalii producatori de telefoane mobile par a nu fi de fiecare data pe placul utilizatorilor, mai ales daca ne referim la acei utilizatori care prefera ca functiile unui telefon mobil sa fie cat mai simpliste si se axeaza mai mult pe principala functie a unui telefon: convorbirea. In randul telefoanelor dual sim, producatorii par a fi inteles acest aspect si majoritatea telefoanelor pe care ni le ofera sunt telefoane dual sim ieftine, de o calitate buna din punct de vedere software si hardware dar care nu exceleaza in mod deosebit cand vine vorba de functii avansate sau componente cu caracteristici de top.

Un exemplu care ne aproba in acest sens este Nokia Asha 310, producatorul finlandez ingloband intr-un telefon cu ecran tactil de 3 inci si Wi-fi functia de dual sim.

Avantajul imens pe care il denota acest telefon il reprezinta numarul de SIM-uri care pot fi setate, utilizatorii beneficiind de numai putin de 5 SIM-uri diferite prin care sa primeasca apeluri, sa se foloseasca de functia SMS/MMS sau chiar de conexiunea la internet.

Nokia Asha 310 este unul dintre acele telefoane dual sim de care va veti indragosti cu siguranta, ecranul tactil de 3 inci, browserul Nokia Xpress si aplicatiile preinstalate pentru YouTube, Facebook sau Twitter fiind perfecte pentru un utilizator care doreste sa beneficieze si de functii suplimentare din partea unui telefon.

Ca si caracteristici tehnice, Nokia Asha se lauda cu un spatiu de stocare de 20 Mb dar si un slot pentru card Micro SD care va permite adaugarea a pana la 32  de Gb suplimentari, conectivitate prin Bluetooht sau Wi-fi, numeroase porturi pentru a va conecta castile sau alte accesorii precum si o camera foto de 2 MP care se descurca onorabil in momentul in care doriti sa surprindeti momentele frumoase din viata voastra.

Asa cum sigur va asteptati, Nokia Asha 310 face parte din segmentul de telefoane dual sim ieftine, pretul anuntat de catre producatorul finlandez pentru acest terminal fiind de aproximativ 300-350 de lei. Datorita numeroaselor functii si a utilizarii in regim dual sim, pretul pare a fi unul mai mult decat accesibil, astfel ca ne asteptam la vanzari bune pe plan local a celor de la Nokia.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.