Noutati de la VELUX

Incepand din acest an, VELUX introduce pe piata din tara noastra noi produse destinate celor care doresc sa achizioneze ferestre de mansarda, ferestre de acoperis, tuneluri solare sau accesorii pentru acestea .

Pentru ferestrele de mansarda model GGU au fost introduse noi dimensiuni standard, in acelasi timp aparand o modificare si in privinta geamului cu care sunt dotate aceste produse. Astfel geamul standard 0073, a fost inlocuit cu geamul 0059. La comanda se pot livra ferestre VELUX GGU cu geam 0073, termenul de livrare fiind de 15 zile lucratoare .

Pentru partea de tuneluri solare apar doua noi modele (TCF si TCR), destinate acoperisurilor terasa. Aceste modele de tuburi solare se adauga solutiilor pe care VELUX le ofera de mai mult timp pentru acoperisuri inclinate, cu panta mai mare de 15 grade.

La acoperisurile terasa, VELUX introduce doua noi modele de ferestre, una destinata evacuarii fumului, iar cea de a doua destinata iesirii pe acoperisuri terasa . Aceste ferestre sunt livrate la comanda, durata de aprovizionare fiind de 15 zile lucratoare pentru ferestrele de evacuare a fumului si de 21 zile lucratoare pentru ferestrele de iesire pe acoperis .

Pentru o realizare corecta si eficienta a finisajului interior, VELUX va pune la dispozitia clientilor sai, incepand cu 02.09.2013, si kit-ul LSG, acest produs avand rolul de sustinere a placilor de gips carton din jurul ferestrei .

La partea de accesorii pentru controlul luminii, noutatile sunt rulorile exterioare pentru acoperis terasa MSG-WL si roleta exterioara SHL. Ruloul exterior MSG-WL este destinat ferestrelor pentru acoperis terasa CVP, CFP, CXP si CSP si poate fi actionat cu ajutorul unei telecomenzi fara afisaj electronic. Livrarea acestui rulou se face in 21de zile lucratoare .

Roleta exterioara SHL este o varianta economica a roletei SCL-S, acest produs oferind atat o izolatie termica si fonica, cat si o protectie impotriva actiunilor mecanice exterioare. Roletele exterioare reduc caldura cu pana la 95% , sporind astfel confortul in mansarda dumneavoastra.

In cazul in care doriti sa achizitionati o fereastra de mansarda VELUX, va recomandam sa cititi cu atentie detaliile tehnice ale produsului vizat. Alegerea ferestrei de mansarda si a accesoriilor necesare ( rama de etansare, kit-ul bdx, etc.), se face tinand seama de panta acoperisului, dispunerea ferestrelor,tipul invelitorii, etc. Deasemenea la alegerea ferestrei ar trebui sa se tina cont si de eventualele accesorizari ulterioare ale ferestrei, cel mai bun exemplu in acest sens fiind modelul economic VELUX GZL, model ce nu va putea fi dotat niciodata cu senzor de ploaie sau alte produse actionate electric .

Daca doriti sa achizitionati accesorii pentru o fereastra de mansarda VELUX cumparata mai demult, este necesar sa oferiti furnizorului detaliile existente pe placuta de identificare a produsului . Aceasta placuta se gaseste pe partea superioara a cercevelei .

Pentru mai multe detalii, va recomandam sa contactati un distribuitor autorizat VELUX din zona dumneavoastra .

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.