O casa din lemn inseamna un mediu de locuit sanatos si relaxant

Ti-ai imaginat vreodata ca vei locui intr-o cabana din lemn superba in creierii muntilor, intr-o locatie de vis, departe de civilizatie si agitatia cotidiana? Ai visat vreodata ca vei avea o casuta in natura, departe de ochii lumii?

Nu te mai gandi, actioneaza! Firma Voda Construct si-a construit renumele pe piata constructorilor de case de lemn, mansarde, casute de gradina, cabane din lemn rotund, mobilier ornamental de exterior si de gradina, in functie de dimensiuni, de preferintele clientilor si proiectul acestora.

Punem pret pe profesionalism si fabricam case din lemn folosind materiale de o calitate superioara, cu o arhitectura deosebita si alaturi de o echipa cu experienta de peste 15 ani in prelucrarea lemnului. Locuintele noastre sunt caracterizate printr-un mediu sanatos, o ambianta unica, placuta si relaxanta.

Casele din lemn au o rezistenta la cutremur sporita, fiind un real avantaj pentru siguranta proprietarilor, iar explicatia poate fi extrem de simpla: o casa din lemn este realizata asemanator cu structurile pe cadre, unde elasticitatea cladirii ofera un plus de siguranta in caz de cutremur.

Suntem preocupati de confortul clientilor, dorinta de a ridica standardul de calitate al cabanelor noastre si reintoarcerea la naturalete. Realizam lucrari oriunde in lume, atat in mediul urban, cat si in cel rural, iar oferta noastra se adreseaza atat celor care isi doresc o casa de vacanta sau o locuinta permanenta, cat si celor care doresc doar o amenajare exterioara a acestora. Realizam la comanda, intr-o gama variata de modele, mobilier ornamental de gradina si ornamente rustice din lemn pentru exterior, cum ar fi: foisoare din lemn, balansoare de lemn, mese, scaune, banci rustice, locuri de joaca penru copii, garduri rustice, fantani decorative si suporturi pentru flori.

Tratam lemnul impotriva mucegaiului sau a cariilor din lemn folosind produse ecologice, iar optional cu produse se trateaza cu ignifug.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.