O fatada mai atractiva si un design modern: jaluzele exterioare

jaluzele exterioareAtunci cand ne referim la designul unei  case trebuie sa distingem intre exterior si interior. Uneori ne concentram eforturile mai mult in directia mobilarii si accesorizarii interiorului. Designul fatadei casei pare sa ramana pe ultimul loc, si nu este alegerea tocmai potrivita.

Cel mai simplu mod de a conferi un aspect total distinct si elegant fatadei casei, este reprezentat de montarea unui sistem de jaluzele exterioare. Sistemele de jaluzele exterioare sunt recent aparute pe piata romaneasca, si deseori confundate cu rulourile exterioare, roletele exterioare sau obloanele.

Atunci cand puneti un mare accent pe vizual, pe felul care arata fatada casei dvs, alegerea cea mai buna o reprezinta  jaluzelele exterioare. Acestea sunt montate cu usurinta la exteriorul ferestrelor sau a panourilor de geam, schimband radical aspectul casei dvs.

In  plus ele va oferi un plus intimitate, alaturi de perdelele montate pe intior, intimitate pe care ne-o dorim cu atata ardoare atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. In acest fel, nimeni nu va putea trage cu ochiul in casa ta.

Ceea ce nu trebuie sa faceti este sa achizitionati jaluzele exterioare din plastic ieftin. Acestea sunt ieftine – dar aveţi de fapt nevoie de un sistem  care s-ar putea rupe fara efort, arata ieftin, si sunt si dificile la curatat? Nimeni nu vrea cu adevarat să aiba de-a face cu astfel de inconveniente.

In schimb aveti nevoie de a investi in sistemele de jaluzele mai rezistente la uzura si la moda, asa cum sunt tipurile de jaluzele exterioare venetiane. Acestea pot fi mai scumpe – dar intretinute corect ar trebui dureze ani de zile. Ele sunt un tip de jaluzele exterioare, din aluminiu, pe care le puteti vopsi intr-o culoare asemanatoare cu cea a lemnului sau orice alta culoare s-ar potrivi cu fatada casei dvs.

Sistemele de jaluzele exterioare nu sunt greu de intretinut. Tot ce trebuie sa faceti este sa le stergeti cu o carpa sau pamatuf, din cand in cand, pentru ca praful sa nu se lipeasca de acestea. Nu asteptati luni pentru a curata sistemul de jaluzele exterioare.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.