O nouă comunitate facebook surprinde piaţa juridică din România

Comunitatea Licitaţii Juridice este pagina de facebook, de o noutatea absolută, care s-a lansat săptămâna aceasta special pentru persoanele care işi desfaşoară activitatea în domeniul juridic. Acestea sunt invitate să se alăture comunităţii şi să participe activ la dezbaterile tematice ce se desfaşoară în acest spaţiu virtual.

Ideea unui facebook juridic vine din partea site-ului www.licitatiijuridice.ro care vine în întâmpinarea nevoilor oamenilor cu profesii juridice, de a discuta probleme profesionale şi teme de actualitate din domeniu, într-un spaţiu specializat în acest sens. Astfel, începând cu 23 februarie 2012, avocaţii, consilierii juridici, notarii, executori, contabili, lichidatori, magistraţi, etc. au la dispoziţie o noua platforma unde se pot consulta cu alţi specialişti în domeniu şi să dezbată cele mai arzătoare subiecte.
Comunitatea Licitaţii Juridice, fiind o pagină facebook, prezintă dinamismul specific acestei reţele sociale şi provoacă membrii săi la discuţii fără restricţii. Spre deosebire de un forum standard, această comunitate este mult mai facil de accesat şi prezintă o interfaţă mai prietenoasă.

Despre Licitaţiijuridice.ro
Creat de C&D Royal Brand, firmă cu o experienţă de peste 5 ani pe piaţă, Licitaţiijuridice.ro este o platformă online menită să ajute utilizatorii să-şi găsească asistenţă juridică îmtrivită.
Interfaţa prietenoasă a site-ului asigură utilizatorilor o experienţă placută şi facilă iar structura platformei permite interactivitatea necesară pentru ca acest concept sa funcţioneze. Pentru utilizatori sistemul este gratuit si disponibil 24 de ore din 24.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.