O noua perioada din dependenta de jocuri

Pe la perioada anilor ’80, majoritatea locuitorilor acestei tari isi traiau o oarecare zi cu precipitatii fie citind, mergand alaturi de o fiinta indragita la cinema, sau poate chiar jucand un meci de rummy in cadrul familiei. Urmatoarea etapa l-a constituit tv-ul, iarasi celularul a fost terminarea intalnirilor intre amici pentru a vizualiza ce au mai facut.

Asa am ajuns ca acum destul de multi utilizatori ai computerului sa-si consume timpul incercand alte indeletniciri in comparatie cu cele pe care le inteprinzeau neamurile lor in urma cu ceva vreme. Sunt companii care, chiar in cazul in care nu vine usor a crede, investesc destul de multi lei pentru realizarea de softuri care sa intrerupa accesul muncitorilor la website-uri de jocuri, retele de socializare, www.youtube.com, www.facebook.com, si alte website-uri care pot usor distrage atentia unui angajat de la locul lui de munca (un exemplu aici).

Asadar iata putine dintre cele mai favorite si frecvent intalnite metode de a te lasa adaugat in groapa de culoare neagra dinauntrul internetului. Jocurile browser sunt cele mai favorite indeletniciri provocatoare de necazuri in interiorul unui job si pot fi cu greu intrerupte de catre patroni.

Asta din cauza faptului ca sunt destul de simplu de jucat, nu trebuie descarcarea nici unei platforme, sunt destul de atragatoare, si utilizeaza strategii de marketing destul de diverse pentru a-si aduna cati mai multi utilizatori. Online am descoperit o enumeratie aici: http://www.jocuribrowser.blogspot.com/, cu astfel de website-uri destul de diverse si atractive. Mi-am permis sa-mi rup din timpul meu liber, si sa incerc putine. M-am apucat cu putine de strategie, insa spre uimirea mea nu erau destul de bine facute, ci nu ma refer la design (grafica) cat la conceptul jocului, care te satura dupa ce ajungea la levele mai complicate. Mai pe urma am testat o noua categorie, manager de fotbal, acestea pe de alta parte nu provoaca plictiseala ci subjugare. Eu am incetat la 1 singur care mi-a atras atentia destul cat sa-l accesez, voi puteti descoperi si altele in enumeratia de deasupra.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.