O zi de relaxare la SPA!

Sa fii frumoasa si linistita in ziua nuntii tale nu e un mit, e o necesitate pentru a trai din plin si a te bucura de momentul tau de regina. Nu trebuie sa uiti ca a arata bine nu inseamna doar un machiaj perfect si o coafura desavarsita, ci un bine general, un tonus ridicat si o forma fizica de invidiat. Noi suntem aici pentru tine si pentru ca ziua ta sa fie perfecta. Noi iti recomandam o ingrijire totala, asistata de profesionisti care te asteapta sa te rasfete.

Piele

Pentru un machiaj de star, ai grija de tenul tau. Tratamentele noastre Hydradermi, iti vor aduce prospetimea si vitalitatea fetei dupa prima sedinta.

Trup

Sedintele de aerobic, sauna si masaj iti vor reda silueta dorita si starea de confort pierduta in agitatia cotidiana.

Bronz

Rochia ta alba va fi pusa in valoare cel mai bine de o piele ciocolatie. Poti obtine un bronz superb, facandu-ti un abonament la solarul nostru la un pret fara concurenta.

Maini si unghii

Si ce ar fi o mireasa fara o manichiura si o pedichiura senzationala, cu picturi in ton cu rochia si accesoriile alese? Sa nu uitam de impachetarile cu parafina ale mainilor si bratelor pentru un aspect de prospetime si tinerete.

Poti sa arati la nunta ta, ca la majorat, noi suntem aici pentru a-ti demonstra asta.
Vino la CLUB ESSENZA si te vei bucura de toate serviciile si dotarile locatiei noastre:
* Coafor
* Cosmetica (tatuaj cosmetic)
* Manichiura/pedichiura
* Sauna
* Solar
* Masaj
* Fitness/Aerobic/ Zumba/ Kangoo/ Pilates
* Cafenea
www.essenzaclub.ro/cosmetica.html

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.