Ofer spre inchiriere spatii comerciale

Am doua spatii comerciale in Bucuresti, pe care le ofer spre inchiriere, cat mai repede  posibil. Asadar, cine este interesat de inchirieri spatii comerciale in Bucuresti, poate sa apeleze la una dintre cele doua oferte ale mele.

Spatiile comerciale nu sunt foarte mari

Inchirierea spatiilor comerciale se poate facae oricand, pentru ca acestea sunt libere. Sunt situate in cartierul Militari amandoua, la parterul a doua blocuri. Sunt ideale pentru persoane care nu au nevoie de mult spatiu de desfasurare,care vor sa deschida aici un mic magazine sau un salon de cosmetica ori un coafor.

Zona in care ofer spre inchiriere spatiile comerciale este una ideala, iar acestea sunt  situate undeva cu vedere la strada, sa fie in apropierea unei gradinite, a unei piete ori a unei scoli sau sediu de firma, fiindca vreau sa incep sa iau chiria cat mai repede.

Mi as dori foarte mult ca inchirerea acestor spatii comerciale sa se faca usor. Fieare dintre spatiile comerciale de inchiriat are 40 de metri patrai,iar utilitatile sunt lumina, gaze, curent.

Inchirerea spatiilor comerciale este pentru cei care viseaza la o aafcere mica, dar care se poate dezvolta pe parcurs.

          Inchirierea de spatii comerciale, mai costisitoare in zonele centrale

Consider ca  inchirierea de spatii comerciale in Militari este ideala, caci pretul este mai mic decat in central Capitalei. Chiria este mai costisitoare in centru, ceea ce nu este de dorit pentruviitorul chirias.

Oricum, pentru a da cat mai repede in chirie aceste locatii, am dat si anunt in ziar, cat sip e internet. Astfel, sper ca voi gasi intr-un timp foarte scurt clientii potriviti.

Cred ca in curand vor incepe sa apara si cei care vor veni sa vizioneze aceste spatii. Imi doresc sa le inchirez cat mai repede. Sunt spus chiar sa negociez din pretul pentru inchirerea spatiilor comerciale, astfel incat chiriasii sa fie multumiti.

Pretul pentru chirei ar putea fi in lei sau in euro. Trebuie, de seemena, sa primesc o garantie pentru doua luni de zile, aceatsa este o conditie la care nu vo renunta in ceea  ce priveste inchirierea spatiilor comerciale.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.