Oferte de Cazare in Eforie Nord

Eforie Nord o o localitate care se gaseste in judetul Constanta, Dobrogea. Aici acum 130 de ani s-a construit un sanatoriu balenoclimateric, in zona gasindu-se lacul Techirghiol care este cunoscut in randul turistilor pentru proprietatile curative ale namolului, si datorita acestui fapt multi turisti vin ori pentru a se bucura de soare de pe litoral, ori pentru anumite tratemente oferite de centrele de specialitate din zona.

Ofertele de cazare in Eforie Nord sunt pentru toate buzunarele, proprietarii din zona facand tot posibilul ca turistii sa vina in numar cat mai mare. Statiunea are o deschidere spre mare, avand o faleza cu o inaltime de 30 de metri, iar plaja are peste 3 kilometri lungime. In zona se gaseste o portiune foarte mare de paduri care ofera un aer curat.

Centrele care ofera tratament sunt deschise tot timpul anului, aici putand fi tratate boli precum afectiuni reumatismale inflamatorii si degenerative, tulburari de circulatie, obezitate, bolile sistemului nervos periferic, afectiuni dermatologice, rahitism, sterilitate, dar totodata pentru doamnele care vor sa arate bine, aici se fac tratamente de intretinere si infrumusetare cu produse de la Gerovital, Boicil, etc.

In aceasta statiune se gasesc cele mai luxoase hoteluri, pensiuni, vile, pentru toate buzunarele. Turistii aleg aceasta statiune deoarece este perfecta pentru cei ce au copii mici, zona este foarte linistita. Nu este indicata pentru cei ce doresc sa se distreze, deoarece aici nu sunt cluburi sau discoteci, doar daca turistii veniti in aceasta statiune au masina si pot sa se duca in statiunile din imprejurimi pentru a se distra cum ar fi Costinestiul.

Pensiunile din Eforie Nord ofera clientilor cele mai de top servicii pentru ca acestia sa se simta ca acasa, ofera liniste, pentru cei ce doresc sa i-a masa la pensiune trebuie sa caute online pensiunile, hotelurile care ofera astfel de servicii.

Eforie Nord, in ultimii ani este aleasa din ce in ce mai mut de turisti datorita hotelurilor de lux, de plajele cu cel mai fin nisipi, de linistea pe care aceasta statiune o ofera. Aceasta statiune este ideala pentru familiile cu copii mici care doresc sa aiba parte de liniste, de relaxare. Aceasta statiune de pe litoralul romanesc ofera turistilor veniti aici clipe de neuitat, liniste totala, fara a fi deranjati de muzica in toiul noptii provenite din cluburi, sau de aglomeratia de turisti si masini care se gasesc in celalate statiuni, de multimea de terase, mirosul mancarurilor care provin de la restaurantele asezate una langa alta asa cum se gasesc in statiunile cele mai aglomerate de pe litoral: Costinesti si Vama Veche.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.