Oferte de cazare in Romania

Romania reprezinta o resursa nesecata de potential turistic si posibile destinatii de vacanta si relaxare. Daca deja ati vizitat sau petrecut concediul in locuri precum litoralul romanesc sau statiunile montane de pe Valea Prahovei, de ce nu incercati si alta alternativa? Pentru a petrece cateva zile in natura, aer curat, liniste, un concediu in adevaratul sens al cuvantului puteti alege cu incredere, ca destinatie de vacanta, zona Maramuresului cu pensiuni frumoase si primitoare si cazare ieftina si buna. Muntii Rodnei din aceasta zona va asteapta sa le vizitati padurile, raurile, lacurile, izvoarele minerale sau sa le parcurgeti traseele. Pozitionat la 700 de m altitudine, orasul Borsa reprezinta cel mai important punct de plecare spre Muntii Rodnei. Partia de ski din Borsa este si ea o excelenta alegere pentru impatimitii sporturilor de iarna.  Cazare in Borsa se poate gasi la preturi rezonabile la pensiunile din zona.

Daca Maramuresul nu reprezinta o preferinta pentru dumneavoastra, puteti opta sa vizitati nordul Moldovei. Daca alegeti sa vedeti toata zona intr-o perioada de o saptamana, va trebui sa va schimbati locul de cazare in fiecare noapte, dar nu va speriati deoarece cu siguranta exista o pensiune care va asteapta. Printre principalele destinatii turistice din nordul Moldovei amintim celebrele manastiri Putna, Moldovita, Sucevita, Voronet etc, dar si localitatile Vatra Dornei si Gura Humorului, care au inceput sa se impuna usor usor pe harta turistica din acea zona. Vatra Dornei beneficiaza si de un complex cu 3 partii de ski, cea mai mare dintre ele avand o lungime de 3 km, iar din 2009, Gura Humorului are o noua partie de ski, la Arinis, cu o lungime de 1478 m.

 

Daca aveti alte pasiuni, precum statul in natura si pescuitul, Delta Dunarii este cea mai potrivita destinatie pentru vacanta dumneavoastra. Pensiunile din zona va asteapta cu cazare ieftina in Delta Dunarii si mancare buna, sanatoasa. Aceasta rezervatie este frecventata des de turistii pasionati de pescuit care doresc un concediu de relaxare si odihna in urma stresului acumulat de la locul de munca.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.