Oferte imobiliare din Constanta

Constanta pare sa fie un oras din in ce mai cautat pentru achizitionarea unei case, foare multi bucuresteni vor sa se mute intr-un oras de provincie mai linisti, iar in topul preferintelor se afla Constanta, deoarece este un oras linistit, situat langa mare si frumos. Existand din ce in ce mai multe cereri pentru piata imobiliara din Constanta, ofertele au crescut, dar odata cu ele au crescut si preturile.

Ultimele oferte de pe piata imobiliara din Constanta prezinta atat garsoniere cat si apartamente cu 2, respectiv 3 camere, majoritatea apartamentelor fiind situate in complexe rezidentiale.

Garsoniere noi in Constanta

Un exemplu de anunt imobiliar din Constanta, destul de avantajos in privita constructiei, zonei in care este situata locuinta si a finisajelor folosite este o garsoniera situata in Tomis Plus pe strada Barcelona, aceasta gorsoniera are o suprafat de 48 mp, destul de incapatoare pentru o persoana care vrea sa-si petreaca cat mai mult timp la malul marii. Blocul in care se afla garsoniera are 5 etaje, cu o structura destul de puternica, ea este situata la etajul 3, are o camera, o bucatarie, o baie si este decomandata.

Aceasta garsoniera are finisaje de lux, ceea ce creste destul de mult pretul comparativ cu pretul garsonierelor normale si fara finisaje de lux, ea poate fi achizitionata la un pret de numai putin de 31.900 euro, creditul imobiliar – bancar fiind o optiune destul de avantajoasa.

Apartamentele cu doua camere din Constanta

Cele mai noi apartamente cu doua camere sunt situate in complexul imobiliar Dolphin Residence, aceste apartamente au finisaje de lux, sunt dotate cu termopane, instalatii electrica, termica si sanitara, au o suprafata de 60 mp.

Analizand blocul in care sunt situate apartamentele ne vom da seama ca structura acestuia este foarte rezistenta, este o structura special construita sa reziste la cutremure, materialul din care este construit blocul este de BCA si sunt izolate termic, toate aceste aspecte dau apartamentelor de doua camere din aceasta zona un pret de 40.990 euro.

Oferte pentru apartamentele de trei camere din Constanta.

Apartamentele din Constanta sunt si ele destul de cautate, cu atat mult proprietarii acestor blocuri au tinut sa le doteze cu finisaje de lux, dar totodata sa ridice si preturile. Asa ca un apartament cu trei camere care are o suprafata de 90 mp, sunt dotate cu finisaje de lux, utilate complet, blocurile in care sunt situate aceste tipuri de apartamente au 6 etaje, construite in 2014, iar preturile la care pot fi cumparate aceste apartamente sunt de aproximativ 115.000 euro.

Cei care isi achizitioneaza un astfel de apartament se pot bucura de aer conditionat,sunt dotate cu centrala proprie pe gaze, pentru cei cu masini parcarea nu mai reprezinta o problema pentru ca au parcare la demisol, au cadastru si intabulare.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.