Outlet, un model de magazin cu produse calitative, la preturi mici

In Europa acest concept de outlet este foarte cunoscut si apreciat, magazinele fiind pline cu oameni indiferent de anotimp. Produsele lor nu sunt neaparat de sezon, insa iti ofera o gama variata din care poti alege tot ce-ti doresti sau tot ce ai nevoie.

In Romania, centrele comerciale de acest fel au aparut la inceput sub conceptul de outlet Adidas. Pentru ca orice pereche de adidasi are un pret ridicat si nu oricine isi poate permite achizitionarea ei, s-au deschis aceste magazine de tip outlet adidas in care se gasesc adidasi din colectii trecute, dar si din unele actuale. Marimile sunt in general mai mari, insa trebuie sa vizitezi mai multe centre pentru a gasi produsul ideal. Este adevarat ca in majoritatea acestor locuri iti poti cumpara adidasi de vara atunci cand te afli in sezonul rece sau invers.

Este incredibil totusi faptul ca o pereche de adidasi de firma poate costa doar 99 lei. De asemenea, poti gasi hanorace sau pantaloni de trening incepand cu pretul de 49 lei. Faptul ca aceste haine apartin unor branduri cunoscute si se gasesc la preturi relativ mici ii atrage pe oamenii din orice categorie sociala.

Exista destule magazine de tip outlet Adidas in care merita sa ajungi. De obicei aceste centre sunt destul de spatioase, astfel ele se gasesc oarecum la periferie. Spatiul din aceste zone le permite sa se extinda si sa aiba un depozit destul de mare. Exista insa si outleturi cu alte produse in afara articolelor sportive. Acestea contin haine si incaltaminte de orice fel. Ele sunt de firma, produse calitative si modele din colectii mai vechi, ce se afla prezentate la un pret promotional. Astfel, in aceste centre comerciale poti gasi haine pentru diferite tinute, in functie de stilul pe care il adopti.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.