Pantofi de barbati la moda in 2011

moda pantofi barbatiAnul acesta, tot ce tine de pantofi 2011 barbati, inseamna in primul rand nebunie. O nebunie totala, caracterizata in genere de folosirea unor culori indraznete, contrastante, modele si comparatii de materiale care inseamna in primul rand, stil si exuberanta.

Moda, mai ales in ce tine de pantofi barbati , a fost una cuminte, nu prea a iesit in fata prin cine stie ce caracteristici. Anul acesta insa, toti creatorii in domeniu, parca au luat-o razna. Asa vor spune multi, insa ceea ce fac ei, se numeste moda.

Ce inseamna moda?

O serie de insusiri ale unui obiect dintr-un anume domeniu, date de marii creatori din acel domeniu. Ei bine, in ce tine de pantofii barbatesti, creatorii par sa se fi pus de acord in privinta unei caracteristici centrale: mada in acest an, este in primul rand nebuna.

Nebuna prin culorile contrastante folosite, prin modele ciudate, comice, nebuna prin tot ce inseamna iesit din comun. Ne buna in primul rand si prin preturi.

Preturile unei pereche de pantofi eleganti barbati, pleaca de la de la 100 E si ajunge pana la peste 4000 de E. Dar totusi, ce pereche de pantofi poate valora 4000 E?

Pantofii marca Salvatore Ferragamo, croiti din piele de crocodil si piele intoarsa vopsita in albastru strident. Pretul exact? 4,116.00 € EUR. Tot aici, intra si categoria pantofi piele barbati.

In categoria pantofi casual barbati, avem ceea ce schimba moda, daca putem spune asa. Cei mai evidenti pantofi din aceasta categorie, sunt pantofii promovati de Dsquared. Croiti din piele intoarsa, se remarca prin alternanta cu fasii din piele in culori contrastante. Pot fi achizitionati pana si cu fasiile in culorile steagului romaniei. Pretul in medie, al acestori pantofi este de 300E.

O alta categorie de pantofi la moda anul acesta, sunt pantofii tip mocasini.Si aici, in primul rand ies in evidenta preturile si exuberanta. Aici vorbim de pantofii din lac, tot de la Dsquared, accesorizati cu o grogrena neagra. Elegantul model, costa aproximativ 400E. Tot in jurul acestui pret, intra si pantofii tip mocasin ai celor de la Giacomorelli. Acestia ies in evidenta, printr-o banda neagra cu tine decorative.

Haider Ackermann, promoveaza pantofii de tip mocasin decorati cu piele de paun. Extravaganti intradevar si cum un pret de 900 E.

Iata asadar, care sunt tendintele modei in materie de pantofi 2012 barbati. Nu uitati! Exuberanta si contrast, solutia perfecta pentru a iesi in evidenta!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.