ParaProtex: Distruge parazitii si microbii din organism

paraprotex
Ştiaţi că în fiecare zi intrăm în contact cu câteva milioane de paraziţi? Cum ne protejăm împotriva lor? Spălându-ne pe mâini şi aerisind cât mai des încăperea? În ciuda părerii larg răspândite că sistemul imunitar este mai slăbit iarna decât în alte perioade ale anului, trebuie să ţinem cont de faptul că organismul nostru este expus atacului diferitelor bacterii, viruşi şi ciuperci pe tot parcursul anului.

Chiar dacă o serie de microorganisme trăiesc în simbioză cu noi, altele ne sunt dăunătoare şi trebuie să ne protejăm împotriva lor.Când am creat ParaProtex, scopul nostru principal a fost ca acest produs să ajute la protejarea organismului împotriva paraziţilor cu care intrăm în contact zi de zi. Printre substanţele sale active se numără componente bine cunoscute, cum ar fi uleiul din seminţe de grepfrut, usturoiul, nucul negru, cuişoarele, la care am adăugat plante medicinale utilizate cu succes în medicina tradiţională de mii de ani, cum ar fi, de exemplu, Quisqualis indica, iarba de smirnă, dracila şi pau d’arco.

Haideţi să vedem cum acţionează fiecare dintre aceste ingrediente.

Quisqualis indica este o plantă originară din India, folosită în medicina tradiţională în special în sezonul răcelii şi gripei, din frunzele sale se face o pastă cu proprietăţi tămăduitoare.

Cuişoarele sunt un antioxidant puternic, iar nucul negru (juglans nigra) şi nucul obişnuit, datorită conţinutului lor ridicat de iod, pot sprijini protecţia împotriva paraziţilor. În plus, juglans nigra întăreşte stomacul, fiind folosit în medicina tradiţională şi pentru dezintoxicare internă.

Pau d’arco conţine cantităţi semnificative de vitamine şi minerale. În medicina tradiţională este utilizat în special în sezonul rece. Poate ajuta şi la protejarea antifungică a organismului.

Un alt ingredient pe bază de plante, tot un detoxifiant puternic, sunt seminţele de grepfrut, mai exact uleiul extras din acestea, care prezintă avantajul că nu distruge flora intestinală benefică.

Iarba de smirnă este bogată în potasiu, sodiu, silicon, zinc şi clor şi poate ajuta la eliminarea reziduurilor din organism. Protejează şi sprijină funcţionarea ficatului, poate fortifica sistemul digestiv.

Dracila are efecte de purificare şi poate întări rezistenţa organismului împotriva bacteriilor. Sprijină sistemul imunitar; fructele sale conţin vitamina C, oligoelemente şi minerale.

Usturoiul este unul dintre remediile naturale menţionate în manuscrisele antice. Chiar şi soldaţii egipteni îl foloseau pentru a-şi păstra condiţia fizică. Purifică în mod excelent organismul, datorită proprietăţilor sale antioxidante stimulează sistemul imunitar şi poate ajuta la eliminarea ciupercilor şi bacteriilor din organism. Strămoşii noştri îl foloseau cu succes în caz de răceală, datorită principalei sale substanţe active, alicina, care are efect antibiotic. Consumul de usturoi stimulează digestia şi reduce aderarea de colesterolului la pereţii arteriali.

Pret club: 112.86 lei
Pret cu amanuntul: 125.40 lei
*pret inclusiv TVA

ParaProtex

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.