Pardoseli epoxidice functionale pentru diferite spatii

pardoseli epoxidice

Tipul de pardoseli epoxidice corect finisate ofera mult mai multe avantaje fata de cele alcatuite din beton sau alte tipuri de podele comune. Sunt pardoseli foarte functionale pentru spatiile mari, comerciale sau industriale, dar pot fi la fel de functionale si in cladirile rezidentiale sau in garaje, spitale sau scoli. Mai ales pentru garaje, aceasta tehnica este din ce in ce mai populara, datorita calitatilor si proprietatilor sale deosebite.

Pardoseli epoxidice ideale pentru garaj

Daca v-ati decis pentru un astfel de tip de podea in garajul dumneavoastra, ati facut o alegere foarte buna, in special pentru faptul ca, daca la un moment dat veti dori sa va reamenajati spatiul din garaj si sa-l folositi in alte scopuri decat parcarea masinii, spatiul va fie perfect pentru un birou, un magazin sau orice alta activitate sau destinatie.

Varietatea de culori si nuante este atat de mare, incat aveti de unde alege oricat de pretentioase ar fi gusturile dumneavoastra in materie de culori. In plus, pot fi realizate diferite combinatii, rezultand o podea suta la suta personalizata. Aplicate pe podele de ciment obisnuit, aceste pardoseli epoxidice le vor transforma imediat in suprafete neporoase, extrem de rezistente la apa sau la alte substante, in plus, nu se pateaza usor, iar, daca acest lucru se intampla totusi, se curata imediat, fara eforturi sau costuri deosebite. Sunt deosebit de rezistente si la zgarieturi, prin urmare puteti lucra fara grija in spatiul respectiv, cu orice fel de unelte sau obiecte, fara riscul de a deteriora pardoseala.

Avantajele unei pardoseli epoxidice

Un alt criteriu care face ca acest tip de podea sa devina atat de popular este si pretul. Nu costa mult nici achizitionarea ei si nici lucrarile de aplicare, deoarece acestea pot fi facute chiar de catre proprietar sau de cineva fara o prea mare experienta in acest domeniu, cu conditia sa respecte cateva reguli de baza. Durabilitatea este un alt atu pentru care sunt atat de cautate, iar faptul ca intretinerea lor este atat de simpla si facila, le face sa devina preferate in comparatie cu alte tipuri. Se spala usor, nu se pateaza, nu sunt afectate de substante chimice si au o mare rezistenta la impact. Instalarea lor reprezinta in acelasi timp si o hidroizolatie perfecta, deoarece suprafata neteda obtinuta dupa uscare nu permite patrunderea apei.

Aplicarea de pardoseli epoxidice

Fiind substante lichide, se aplica cu usurinta prin pensulare sau pulverizare. Totusi, inainte de a le monta, trebuie urmata etapa curatirii suportului. Acesta se niveleaza foarte bine, se spala pentru a nu avea nici un fel de urme de materiale, uleiuri, vopsele sau alte produse care pot crea pete ori denivelari. Daca exista goluri in sapa de beton sau in pardoseala veche peste care se aplica aceste pardoseli epoxidice, se umplu si suprafata se aduce la acelasi nivel. Dupa ce au fost perfect curatate, stratul suport se lasa sa se usuce perfect, deoarece umezeala ar putea sa dauneze unei aderente perfecte. Rasina se aplica doar pe suprafata perfect uscata, pe care nu exista nici o urma de umezeala sau de praf.Mai multe detalii vezi pe site-ul : www.europlastic.ro

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.