Păreri despre Internet 4G Mobil

HTC EVO 4G este un smartphone ce deja are incorporat internet 4G, și care poate  utiliza banda largă mobilă 4G. Dar promisiunile serviciilor de  wireless 4G se referă la un potențial de a obține viteze mari de descărcare si a naviga pe Web la fel de repede ca și pe un PC desktop.

 Dar atunci, ce este Internet 4G?

4G pur și simplu nu este doar un singur lucru. Este practic standardul pentru generația a patra de celulare. Acesta este succesorul familiilor 3G și 2G. În comparație cu actualul Wi-Fi și 3G, internetul mobil 4G nu are nevoie de nici un hotspot. Practic, tot ceea ce este necesar este un router mobil și acoperire, iar pentru internet 4G Wimax ne bucurăm de o acoperire destul de extinsă pe România.

În prezent, sistemul de rețea 4G include o serie de tehnologii ce duc la o conexiune de date mult mai rapidă către un telefon mobil propriu. Cât de mult mai rapid depinde de telefonul mobil al acelui individ, operatorul de transport precum și viteza abonamentului contractat. Dar cu toate acestea,  reprezintă o destul de bună tehnologie la degetul mare. Acest lucru indică că dispunem de bandă largă în palma noastră, care este, în general vorbind la fel de repede ca și ceea ce veți obține, în general, la domiciliu.

De fapt, cu tehnologiile 4G, puteți obține download-uri cu până la 100 Mbps pe rata de transfer de date, în special pentru streaming on-line și documente; cum ar fi clipuri video de pe Youtube sau uploadarea acestora online, poate chiar un streaming live primit de la CNN. Tehnologia 4G asigură să oferă viteze mult mai rapide, o interconectare coerentă, bazată pe utilizarea internetului fără obligativitatea unui punct fix și, desigur, acces ușor și sigur la internet 4G. Tehnologia de bandă largă 4G va face ca dvs. să descărcați sau să vizionați filme online în timp record, ca să nu mai vorbim de jocurile multi-player…

Cu toate acestea, în cazul în care doriți să aveți toate avantajele de internet 4g, veți avea nevoie de un telefon nou. Alegerea definitivă pe măsura poate fi un HTC EVO 4G. EVO 4G dispune de o interfață de bune dimensiuni, este foarte rapid, și are camere duble pentru apeluri video, dar și bandă largă mobilă 4G ce rulează pe doar câteva zone metropolitane mari până în prezent. Deja multe companii au trecut de planificarea obținerii unei viteze mai mult de 100 Mbps la sfârșitul lui 2013; întrucât Necc Telecom  va face cunoscută oferta sa de viteze nelimitate, cât și trafic nelimitat, cât de curând. Veți plăti, de asemenea, mult mai puțin pentru datele de pe un telefon 4G, comparativ cu oricare plan ce îl aveți pe ziua de azi cu 3G.

Internetul mobil 4G este cu siguranța un mare pas înainte vital pentru calitatea serviciilor, mai ales pentru apeluri video streaming și descărcări de fișiere mari. Cu toate acestea, apelul video este încă în progres și s-ar putea să mai așteptăm un pic ca serviciul să fie mai calitativ. Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, internet  4G deschide noi alternative pentru accesarea internetului.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.