Pentru fete, jocuri de imbracat

Jocuri de imbracat

Odata cu lansarea magazinelor online de imbracaminte a venit si partea de munca a web designerilor, care au fost nevoiti sa implementeze diferite brizbizuri prin care sa fure ochiul utilizatorului de internet si, in mod implict, al cumparatorului. Sau a potentialului cumparator, mai bine spus. Lipsea totusi ceva, oamenii, in special femeile, nu se simteau in siguranta si nu aveau decat o mica idee despre cum ar sta haina X pe ei sau pe Y, in cazul in care erau in cautarea unui cadou special, motiv pentru care au luat nastere aceste mici reprezentari grafice; altfel spus, manechine care imbraca respectivele haine, pentru o creionare ceva mai buna a felului in care va arata respectivul articol vestimentar.

Ei bine, asemeni lor, creatorii de jocuri ne aduc acum aplicatii cu personaje caricaturizate, ce se doresc a fi o copie aproximativa a persoanelor din viata de zi cu zi, pe care sa le imbraci asa cum crezi tu de cuviinta. Jocuri de imbracat, mai pe scurt. Astfel, in ciuda faptului ca nu ai avut niciodata ocazia sa te afli macar la o suta de metri Hannah Montana sau de Printul William si Kate Middleton, cei doi proaspeti insuratei, acum ai privilegiul de a-i „orna” dupa bunul tau plac.

Nici binecunoscutii reporteri, care ne aduc in fata zi de zi „realitatea pe paine”, in jargon jurnalistic vorbind, nu au scapat, in timp ce fetele cu iPhone vor fi pedepsite (sau nu) prin atasarea unor articole vestimente care sa le puna in valoare calitatile. Desi sunt simple jocuri, fii sigur ca fetita ta va dori sa le acceseze cat mai rapid. Privind dintr-o alta perspectiva, tu, ca mamica, poti scapa mai usor din a o gasi incercandu-va rand pe rand rochiile elegante din garderoba. Cireasa de pe tort consta in echiparea unei domnisoare ce a luat taurul in coarne, incalecand o motocicleta. Alege-i acum casca, jacheta, pantalonii si restul!

2 Raspunsuri to “Pentru fete, jocuri de imbracat”

  1. Alexia spune:

    Ce tampiti sunt uni.././>

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.