Perdele din fasii PVC si lucrul in zona industriala

Perdele din fasii PVC sunt perdele cu proprietati unice si foarte importante in activitatile de tip industrial. Ele pot izola perfect orice camera de productie sau de depozitare, pastrand eficienta operatiilor realizate si calitatea produselor rezultate.

Recomandarea specialistilor: perdele din benzi PVC

Perdele PVC normale sunt perdele din fasii PVC alcatuite din fasii individuale, cu suprafete egale si netede. Aceste perdele acopera eficient intrarile in depozie sau camere industriale, oferind o izolare termica si fonica de exceptie.

Va recomandam perdele din fasii PVC pentru a delimita o camera de depozitare, o zona de lucru sau un perimetru destinat anumitor operatii tehnologice. Fiecare perdea PVC garanteaza pastrarea igienei, a temperaturii potrivite si izolarea fonica perfecta acolo unde cerintele de desfasurare a activitatii sunt ridicate.

O perdea benzi PVC va separa o arie bine delimitata fara a ingreuna accesul lucratorilor. Perdele PVC verticale sunt rezistente la temperaturi variabile si la trafic intens, pastrandu-si integritatea. O perdea PVC ramane eficienta in izolare si poate fi inlocuita foarte usor fiecare fasie, in cazul ruperii.

Cum se prind fasiile de perdele PVC la capete?

Sistemele de prindere la perdele PVC normale sunt de 2 tipuri:

  • Sisteme de prindere din plastic: in cazul sistemului de prindere din plastic, fasiile PVC sunt nesuprapuse.
  • Sisteme de prindere din inox, sub forma de carlige: carligele din otel inoxidabil se folosesc la perdele PVC cu fasii suprapuse, garantand suprapunerea corespunzatoare a acestora.

Perdele PVC culisante – mult mai usor de folosit

Perdele PVC culisante sunt perdele prinse de o sina speciala care pot fi stranse complet sau reglabile pe dimensiunea intrarii, atat intr-o camera cat si intr-o masina frigorifica. Acest sistem isi dovedeste utilitatea in multe situatii, deoarece perimetrele care trebuie ingradite de o perdea PVC sunt de multe ori diferite. Perdele PVC verticale sunt rezistente la diferite temperaturi si tranzit frecvent, pastrandu-si forma pe termen lung.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.