Peruci de Halloween- cum sa-ti faci costumul intr-adevar uimitor

Costumul de Halloween nu este nimic fără o peruca potrivita.Peruca este cea care face show-ul tău uimitor. Este uimitor cât de multe stiluri diferite de peruci ieftine puteţi găsi online, in aceste zile, împreună cu bărbi false, mustăţi şi sprâncene. Afla cum sa găsesti acea peruca perfectă de Halloween care sa te faca sa te remarci in multime.

Care sunt cele mai incitante peruci ale sezonului?

In primul rand trebuie sa te gandesti daca vrei peruca din par natural sau sintetica deoarece este o diferenta mare de pret.

Perucile traditionale de costumatie: Perucile de pirat, Perucile de Diavol, Perucile de Rocker, Perucile de Albinuta sau Micuta Sirena sunt foarte populare.

Cu filmul  Piratii din Caraibe lansat in acest an,  costumele de pirat şi perucile au devenit incitante. Şi nu sunt toate atat de scumpe.

Costumele renascentiste sunt un nou trend. O rochie frumoasă de epoca nu este doar un costum imaginativ, ci ar fi magulitoare pentru aspectul tau. Pentru acest tip de costum ai nevoie de o peruca cu bucle lungi elaborate.

Costumul de sirena si peruca, de asemenea in trend în acest an, sunt foarte flatante pentru cele mai multe feţe. Parul, lung, curgator, blond sau verde deschis, cu alge marine ţesute în el arata uimitor. Nu există nici o regulă specială pentru cum ar trebui să arate o peruca de sirena, poate fi dreapta sau ondulata, astfel încât să puteţi alege una care funcţionează cel mai bine pentru fata dumneavoastra. Singura cerinta pentru parul de sirena este ca trebuie sa fie foarte lung.

Daca vrei sa vezi cateva poze cu persoane ce au imbracat diverse costume de personaje la petreceri de copii, citeste acest articol.

Perucile sunt de obicei facute din par uman real sau din material sintetic. Din moment ce aspectul natural nu este scopul perucilor de Halloween, cele mai multe dintre ele sunt realizate din material sintetic. Uneori, cu adaos de sclipici. Cu toate acestea, trebuie să ştiţi că nu toate materialele sintetice pentru peruci sunt la fel. Cele mai ieftine peruci pentru costume arata, evident, de plastic si nu dureaza mult. Dacă doriţi o peruca care sa arate decent, ar trebui să fie făcuta din material de calitate, similar cu cel din care perucile de moda sunt facute de fapt. Acest tip de costum de perucă vă va costa mai mult, dar efectul isi merita, de obicei, pretul.

De unde sa cumperi o peruca de Halloween?

 Magazine de peruci  clasice sunt o opţiune, dar colectia nu este de obicei impresionanta, astfel încât pentru a găsi o peruca perfecta, va trebui să vizitaţi mai multe magazine. Este mult mai convenabil sa cumperi online peruca de costum Halloween. Aici aveţi două opţiuni – sa cumpărati peruca de costum de la un magazin de peruci online sau de la un magazin de cotsume de pe internet. Magazine de costume sunt o opţiune mai bună deoarece acestea oferă, de obicei, o colectie mai mare de peruci. Cumpararea online a perucii de Halloween ar fi, de asemenea, mai ieftina decât de la un magazin obişnuit.

Cu toate acestea, comandand online peruca, trebuie să fii atent. Nu orice companie care are un site web este demna de încredere. Deci, cum poţi decide dacă magazinul merita sa ai de-a face cu el, dacă tot ce poti vedea este site-ul lor? Iată câteva sfaturi:

1. Are compania o adresă fizică şi un număr de telefon? În cazul în care nu are  sau nu puteţi găsi detaliile de contact ale acestora, este primul semn de avertizare.

2. Care este taxa de transport? Unele companii vand foarte ieftin peruci, dar costul de transport maritim este mare, astfel încât se adaugă la preţ.

3. Cât de repede vor livra peruca de costum şi când va ajunge? Ultimul lucru pe care l-ati dori este de a primi peruca dupa Halloween.

4. Care este politica de returnare şi schimb? Având în vedere natura sezonieră a perucilor de Halloween, cele mai multe companii nu oferă returnari, cu toate acestea, schimbul ar trebui să fie posibil şi cu un minim de efort.

Cel mai simplu mod de a obţine răspunsuri la toate aceste întrebări este de a apela la magazin şi de a vorbi cu reprezentantul lor de servicii pentru clienţi.

Şi cel mai important sfat, nu te limita la un singur magazin online de costume. Viziteaza mai multe site-uri web, compara stilurile de peruci şi  preţurile până când găsesti peruca perfecta de Halloween.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.