Petrece cateva clipe de relaxare in gradina

Odata cu vremea placuta de afara, distractia si clipele de relaxare se muta in natura, in curte sau la iarba verde cu prietenii. Clipele petrecute inconjurati de natura si verdeata sun mult mai placute impreuna cu prietenii intr-un decor de vis; si daca marea nu se numara chiar printre preferintele tale, cu atat mai bine. O amenajare a gradinii in stil rustic sau modern in inima caminului tau este cea mai inspirata alegere. Cateva elemente inspirate pot transforma  spatiul gradinii intr-o gradina de vis.

Cateva dale de piatra insirate de la scara pana la spatiul de relaxare pot trasa un drum frumos prin gradina, dar totodata pot face un joc amuzant de spatii si forme neregulate in gradina. De o parte si de alta a acestora pot sta luminile; pe stalpi de dimensiune medie, subtiri si poate imbracati in lemn sau chiar ratan, acestia sunt un element inedit care seara creaza o atmosfera inedita.

Cateva piese de mobila de gradina bine alese pot transforma orice spatiu de relaxare intr-o adevarata oaza de placere. Indiferent ca sunt de sine statatoare sau amplasate intr-un foisor, acestea creaza o atmosfera placuta si care te indeamna la relaxare. Desi din plastic, cateva scaune bine alese  pot schimba atmosfera; amplasate in jurul unei mese din ratan sau din acelasi material, atmosfera este completa. O piscina de dimensiuni mici poate face si ea minuni; aceasta poate fi amplasata deasupra nivelului pamantului, nu neaparat ingropata. Va fi o adevarata oaza de placere pentru cei mici dar si pentru cei mai mari dintre noi, invitati sau nu.

Asadar, fiind un mandru posesor de casa si curte, nu iti ramane decat sa iti creezi o atmosfera in care clipele o sa treaca mai repede si mai placut la umbra unui foisor.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.