Philips AVENT… ajuta mamele sa alapteze cat mai mult timp

pompa pentru sanIn unele cazuri alaptarea imediata a unui bebelus nu este posibila si atunci lactatia trebuie stimulata si mentinuta prin folosirea unei pompe pentru san. Pompa pentru san Philips AVENT te va ajuta sa cresti rezerva de lapte, lucru necesar mai ales daca bebelusul s-a nascut prea devreme sau este foarte mic.

Odata ce te-ai obisnuit sa alaptezi, poti opta sa pastrezi laptele matern, folosind pompa electronica pentru san Philips AVENT. Astfel ceilalti membri ai familiei pot participa la hranirea bebelusului cu laptele tau, chiar si atunci cand tu nu poti fi langa el pentru a-l alapta, fie ca te intorci la serviciu sau planuiesti cateva iesiri in oras.

Colectarea laptelui matern este o experienta placuta, mai ales cand folosesti pompa pentru san Philips AVENT confortabila, eficienta si cat mai naturala asemenea bebelusului la san.

Pompa electronica pentru san Philips AVENT – 2 in 1, manuala si electronica

In primele saptamani (3-4) de la nastere, iti recomandam sa folosesti pompa pentru san manuala, pentru a elibera cat mai bine canalele galactofore.

Dupa ce productia de lapte  si programul de alaptare s-au normalizat, este momentul sa folosesti pompa de san electronica care te scuteste de efort, beneficiind totodata de celelalte avantaje ale pompei manuale.

Inspirata din natura

Diafragma patentata cu alveole din silicon, imita modul in care se hraneste la san bebelusul tau. Aceasta produce masarea zonei din jurul mamelonului si stimularea reflexului de ejectie, cand are loc o contractie a celulelor din jurul glandelor mamare, urmata de impingerea laptelui prin canalele galactofore, fara a genera durere.

Fara efort pentru ca tu sa te relaxezi

Componenta electronica retine si reda instantaneu ritmul personal de pompare.

Pompa va continua in liniste ejectia laptelui, in timp ce tu te relaxezi.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.