Piesele auto cumparate online

Zilele trecute am avut ceva probleme cu masina, mai exact mi-a picat distributia. Foarte nasol, zic eu. Am apelat la un service auto din oras pentru a remedia problema. Am dus-o la ei pe sus, cu un trailer, au bagat-o in garaj si s-au uitat la ea sa-I stabilieasca intreaga defectiune. Dupa cateva ore mi-au facut o lista cu piesele auto de care am nevoie, si care trebuie neaparat sa le schimb pentru a repara complet masina.

Era o lista destul de lunga de vreo 8 sau 9 piese. Am mers la magazinul de piese auto cu care acestia colaboreaza, de fapt acolo unde m-au trimis eu si mi-au facut un prêt total pentru piesele auto pentru Opel-ul meu. Oferta primita mie mi s-a parut extrem de scumpa, asa ca am hotarat sat rag o fuga pana acasa si sa ma uit pe internet pe miste siteuri ce comercializeaza piese auto online. Dupa cateva cautari am dat de siteul www.DeAuto.ro , unde am gasit toate piesele de pe lista facuta de cei de la service. Pe acest site cautarea a fost foarte simpla si rapida, am ales piese opel, apoi am selecat modelul masinii, anul, tipul de combustibil si caroseria si am gasit foarte usor toate piesele auto de pe lista respective. Le-am adaugat in cosul de cumparaturi si le-am comandat. Cand am dat o privire peste total, am fost foarte placut surprins sa aflu ca am primit si o reducere deoarece unele din produse erau la promotie, iar totalul era cu mult mai mic decat totalul primit de la serviceul unde am lasat masina.

Am facut comanda online, am completat toate detaliile necesare, iar apoi am sunat la cei de la serviceul unde am lasat masina si le-am spus cum am procedat si de unde am cumparat piesele pentru Opel. Mi-au spus ca nu este nici o problema, dar in cazul acesta nu voi mai primi nu stiu ce discount pentru manopera, deoarece acel discount se primeste doar in cazul in care piesele auto sunt cumparate de la magazinul cu care colaboreaza ei. Le-am spus ca nu este nici o problema in asta, deoarece pretul total al pieselor era cu mult mai mic decat discountul primit pentru manopera.

Si uite asa, a doua zi au ajuns piesele comandate online, le-am dus la service si in 3 zile lucratoare am primit masina in stare perfecta de functionare.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.