Plante decorative oferite de Pepiniera-pinus.ro

plante decorative

Despre plante si numeroasele lor mistere,  botanistii ne pot spune multe, noua, oamenilor de rand ne ramane doar sa ne bucuram de frumusetea lor si sa apreciem tot binele pe care ni-l pot oferi.

Ce sunt plantele decorative? Simplu, sunt acele plante care ne imbata cu parfumul lor, ne mangaie privirea cu frumusetea lor si ne  transmit stari de bine si de relaxare impletind cele doua calitati de mai sus intr-o arta a seductiei spriritului.

Plante decorative de exterior:

Cand apune soarele, ce poate fi mai frumos decat sa te afli in natura, sa il poti privi nestingherit intr-un decor rupt din povestile cu zane?  Atunci cand aniversam ziua celor dragi, ce ne poate oferi o satisfactie mai mare decat sa intindem o masa mare in propria gradina, la un gratar gustos, inconjurati de mii de flori colorate si parfumuri imbietoare?

Asta sunt  in esenta plantele decorative, elemente asamblate in asa fel incat sa ne poata oferi noua un cadru de basm.

Important atunci cand discutam despre amenajarea gradinii noastre , este sa stim ce plante sa alegem. O explozie de culori este impresionanta, dar nu suficienta. Indicat ar fi sa alegeti  plante care sa infloreasca treptat. Primavara o sa arata superb in gradina dumneavoastra, daca o intampinati cu niste Crini. Alaturi de acestia, un Cires va  desavarsi decorul intr-o armonie de culori si parfumuri.

Daca vreti sa va perteceti  vara in natura, dar nu prea departe de casa, plantati in gradina dumneavoastra niste Larkspur sau niste Lavanda. Sigur va vor oferi o priveliste minunata. Toamna arata foarte bine Crizantemele sau chiar Crinii de toamna.

Daca dispuneti de un spatiu considerabil, nu va limitati imaginatia, Tuia, Bradul, Salcia, desi sunt plante voluminoase, spectacolul oferit atunci cand sunt incadrate bine in decor este pe masura dimensiunii lor.

Plante decorative de interior:

Plantele decorative de interior sunt mai greu de ales, in principiu din cauza  dimensiunii lor limitate. Printre preferatele mele in materie de plante decorative de interior se numara  si Ardeii iuti decorativi.  Acestia pot avea diferite culori, de la alb, galben, portocaliu chiar si  mov, au dimensiuni reduse, deci spatiul nu va fi o problema, iar spectacolul vizual; o minunatie! Nu veti regreta daca  ii alegeti sa va inveseleasca caminul.

La fel de frumoasi precum Ardeii iuti decorativi sunt si  Cactusii colorati,  in schimb daca preferati doar plantele verzi, cu frunze, va puteti indrepta privirea cu incredere spre un Bonsai sau spre Aloe vera.

Exista o mare varietate de plante decorative de pe Www.Pepiniera-pinus.ro, in functie de gusturi, spatiu, buget, dar  oricum, plantele sunt indicate atata pentru partea estetica a casei dumneavoastra, sau a gradinii dumneavoastra  oferindu-I suflet si vitalitate, cat si pentru sananatea si buna dispozitie a propriei dumneavoastra persoane.

Preturi pentru plantele decorative:

Va faceti griji in privinta banilor? Nu este nevoie, cu cateva zeci de lei  puteti decora un spatiu considerabil, daca nu vreti plante scumpe si rare. Plantele mentionate mai sus  nu au nevoie de o avere pentru a fi achizitionate, iar in ceea ce priveste intretinerea lor, cu un minim efor si fara bani, puteti oferi plantei cumparate, o viata lunga. Nu uitati; cu cat ele traiesc mai mult, cu atat iesiti dumneavoastra  mai mult in avantaj!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.