Planul de actiune pentru construirea unui site

O greseala frecventa pe care multi o fac atunci cand isi construiesc un web site este ca nu au nici un fel de plan inainte de a incepe. Pe masura ce construiesc se gandesc ce ar mai trebui sa faca, unde sa mai adauge continut sau fel de fel de elemente si cam care ar fi imaginea finala. Daca vrei sa-ti construiesti o pagina web de calitate atunci trebuie sa incepi inainte de toate cu un plan solid, eventual scris pe o foaie de hartie. In afara de web design, trebuie sa ai clara si structura interna a site-ului

Publicul tinta este adesea un lux pentru multi dintre cei care sunt la inceput si cu tristete o spun ca ei nu sunt chiar singura categorie. Este foarte important sa stii cui i se adreseaza pagina ta web, deoarece pe langa faptul ca vrei vizite multe trebuie sa te gandesti daca aceste vizite sunt benefice pentru tine si daca te ajuta sa evoluezi mai departe.

In cazul in care vinzi produse prin intermediul web site-ului tau atunci este clar ca te adresezi unei categorii de varsta de peste 18 ani, care au acces la conturi bancare si care pot cumpara liberi de pe site. De asemenea, locul unde vor fi amplasate anunturile precum si structura generala trebuie schitata inca dinainte de a incepe lucrul. Bineinteles ca daca folosesti teme prestabilite precum cele de wordpress atunci designul website-ului depinde foarte mult de alegerea facuta, insa chiar si asa ar trebui sa pastrezi mereu in minte o imagine finala.

Dupa ce ti-ai ales domeniul de activitate este important sa-ti stabilesti o serie de cuvinte cheie in functie de competitia existenta la ora actuala pe internet, iar abia cand ai ajuns la aceasta etapa poti incepe sa lucrezi practic la structura. Este intr-adevar pacat sa termini un site, iar mai apoi sa te apuci de modificari pentru a-l optimiza SEO, asadar ia in considerare aceste, deoarece te pot ajuta foarte mult.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.