Planuri de web hosting

Gazduirea web este un serviciu oferit atât companiilor cat și persoanelor fizice, serviciu care le permite acestora sa işi publice un site web pe Internet, pentru a putea fi accesat de catre vizitatorii din intreaga lume, intr-un cuvant, pentru a fii online.
Atunci când vizitaţi orice website, computerul dvs. se conecteaza de fapt la un alt computer, numit server, care trimite fişierele catre browser-ul dumneavoastra,transformand  apoi aceste fişiere în paginile Web pe care le vizualizaţi.
Pentru gazduirea siteului trebuie sa alegeti un furnizor de web hosting care să stocheze site-ul pe servere rapide într-un centru de date cu conexiuni sigure si multiple.
Există diferite tipuri de planuri de gazduire web, cum ar fi:
– Shared hosting : De obicei, recomandat pentru site-urile mici şi medii ,este cel mai economic mod de a începe gazduirea unui site ,site-ul dvs. este gazduit pe un server pe care sunt  gazduite şi alte site-uri împărţindu-şi resursele in funcţie de nevoie.
– VPS hosting : Gazduirea pe servere vituale este recomandata pentru utilizatorii avansaţi, precum şi pentru cei care au nevoie sa instaleze pachete software specifice sau care nu sunt prevazute de pachetele de hosting shared , avand drepturi de acces root si administrare la propriul sau sistem de operare într-un mediu virtualizat.
Servere Dedicate: Cand achizitionati un server dedicat, website-ul dvs. obţine acces la tot serverul , iar resursele nu sunt partajate cu alţi utilizatori ca in cazul gazduirii shared sau VPS. Serverele dedicate sunt recomandate pentru site-uri de dimensiuni mari ce genereaza un trafic foarte mare sau un consum mare de resurse.
– Reseller hosting: Acest serviciu este orientat pentru webmasteri, sau alte persoane, care doresc să revândă propriul serviciu de gazduire web. Este, deasemenea, o opţiune bună  pentru cei cu mai multe site-uri pentru a le gestiona mai usor dintr-un singur panou de control. De asemenea recomandam acest serviciu si persoanelor juridice care doresc sa inceapa o afacere de web hosting insa nu au suficiente fonduri pentru a investii in infrastructura.
In Romania exista multe companii de webhosting care ofera servicii de calitate insa eu am ales sa lucrez cu Aciphosting datorita suportului tehnic exceptional si a preturilor accesibile orcaruia dintre noi.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.