Plase de pescuit

Confectionam si comercializam o gama completa de plase de pescuit, navod, setca, prostovol, vintir si altele. Credem in lucru bine facut si in identificarea cu nevoile clientilor, toate produsele fiind confectionate manual de catre noi la cele mai inalte standarde calitative.
Dupa 10 ani de practica in domeniu, ne-am decis sa impartasim experienta noastra tuturor pescarilor profesionisti, amatori dar nu numai. Misiunea pe care ne-am stabilit-o de la bun inceput a fost sa oferim partenerilor nostri cele mai bune produse din categoriile plase pescaresti, plase de siguranta, plase decorative, sfori, fraghii si altele.
Echipa PlasedePescuit.ro va pune la dispozitie produse de calitate superioara, preturi atragatoare, know-how-ul acumulat in toti acesti ani si entuziasmul de a va oferi cele mai bune solutii la nevoile dumneavoastra. Va oferim consultanta gratuita pentru orice solicitare si dorim sa va castigam increderea prin promptitudinea serviciilor noastre. Plasele de pescuit sunt importate de la cei mai renumiti producatori la nivel international, toate acestea pentru a va oferi dumneavoastra cele mai competitive echipamente la raportul calitate-pret.
Am fost si vom fi intotdeauna iubitori ai naturii, de aceea dorim sa transmitem tuturor partenerilor un mesaj de responsabilizare pentru mediul inconjurator care face posibila practicarea pasiunii noastre: pescuitul.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.